קישור frontpage ל studio

yossikz

New member
הפעלת ASPNET בסביבת הסטודיו

2 שאלות 1 . לא הצלחתי להריץ ASPNET בסביבת הסטודיו והורדתי את web matrix ששם זה כן רץ. מה הסיבה ? אני מקבל הודעה שאין אפשרות להריץ ASPBET גירסא 1.1 השרת המקומי. 2. אני רואה בהגדרה של web matrix כניסה 8080 יציאת TCP שזה 80. האם יש לזה משמעות? ןאם כן מהי

yossikz

New member
ASP.NET V1.1

מה ההבדלים בין גירסא 1.0 לגירסא 1.1 אני מנסה לפתוח את ה development ומקבל הודאה מצ"ב מה עושים. בחיפוש נוסף במחשב שלי ראיתי שיש לי ספריה C:WINDOWSMicrosoft.NETFramework/v1.1.4322 בנוסף לספריה C:WINDOWSMicrosoft.NETFramework/v1.0.3705 ב IIS ראה מצ"ב ההגדרה האם למעשה הגירסה 1.1 מותקנת במחשב אבל היא אינה באה לידי ביטוי ב – IIS באם התשובה חיובית אודה לך אם תעביר לי בתשובה איך אני מביא לידי ביטוי את הגירסא 1.1 ב –IIS שזה יעבוד לי בסטודיו

yuval k

New member
אני חושב שאם תרשום את ה-ASP.net

מחדש דרך התיקייה של הפריימוורק בגירסה 1.1, הוא יכיר בו - הוראות ב-FAQ

yossikz

New member
קישור frontpage ל studio

האם קיימת דרך לחיבור פרומט פייג לסטודיו במגמה להשתמש ביכולות של הפרונט פייג בשיתוף אלו של הסטודיו

yuval k

New member
לא עניתי, ביקשתי רק שתשרשר שאלותיך

קרא במאמר לחדשים בפורום (לינק אדום בראש הדף).

yossikz

New member
קישור פרונט פייג לסטודיו

האם קיימת דרך לחיבור פרומט פייג לסטודיו במגמה להשתמש ביכולות של הפרונט פייג בשיתוף אלו של הסטודיו

yossikz

New member
מדריך לסטודיו 2003

איפה אפשר לראות מדריך לערכת הפיתוח של הסטודיו 2003? רצוי באנגלית

yossikz

New member
פתיחת קובץ חדש מסוג asp.net

בסביבת הפיתוח של הסטודיו 2003 אני רוצה לפתוח קובץ חדש בפרויקט שיהיה מסוג aspx. כאשר אני לוחץ על new file אני לא רואה template המתאים ל aspx . מה בוחרים ? הבנתי שבקובץ מסוג aspx יש חלוקה ל - asp ו ל html איך זה בא לידי ביטוי בסביבת הסטודיו. בסביבת במטריקס ראיתי שיש אפשרות להכנסת קוד לקובץ לדוגמא קישור לטבלה בבסיס נתונים. איך זה מתבצע בסביבת הסטודיו

למעלה