קישור סלולרי

ליאורk

New member
קישור סלולרי

לכל מי שחיפש, הקישור לסלולרילאתר נטונט מופיע בלינק שלמעלה-קישורים-כולבויניק

שיSY

New member
אבל...

מהסלולארי א"א לראות קישורים, ואת מה שכתוב "למעלה". אולי תואיל בטובך להכניס את הקישור להודעה. תודה מראש.

מתנדב

New member
שי זה הקישור מה שהוא הביא

שלמעשה זה אותו קישור מה שהוא הביא בהודעה הראשונה שהוא כתב http://www.nettonet.co.il/

שיSY

New member
מתנדב יקר...

הוא הביא את הלינק הזה כבר בצהריים, וזה לא עולה בסלולארי, הוא כותב "הדף גדול מידי לטעינה", והוא התכוון כנראה שיש קישור מיוחד לסלולר.

מתנדב

New member
שי, זה מה שאמרתי שהוא הביא את אותו

קישור מה שהוא הביא בצהריים, ועכשיו הוא פתח שרשור חדש שהוא הביא גם לסלולארי, והבאתי אני את הקישור מה שהוא הביא שלטענתו זה מתאים לגולשים מסלולארי שלמעשה זה לא מתאים, הבנת?...

kזאבי

New member
למיטב ידיעתי לא קיים.

כל הרינגטונים המופיעים באתרים החינמיים המוכרים הם לא מונו.

שיSY

New member
חחחח

אתה תמיד היללת ושיבחת את המכשיר שלך, ועכשיו שנינו באותו מצב.... סתם ככה, אתה לא עייף?

כנראה שאני כבר צריך להחליף למכשיר..

חדש יותר. לגבי שאלתך אם אני עייף, התשובה היא חד משמעית לא, והסיבה היא משום שחרפתי היום אחרי צוהריים כמו שכתוב.

שיSY

New member
כמוני כמוך...

אבל משעמם לי עכשיו, אז מה אתה עושה זכרון משה, מרציאנו, מסוב(כבר סגור...) הא? או שאתה כבר אחרי ארוחה טובה?

אני בבויבריק...

ולא בירושלים, לגבי זכרון מוישה אני לא מחבב את המקום הזה לעומת איצקוביץ שאני מאוד מאוד מחבב משום שבזיכרון אני מקסימום יכול לפגוש איזה זברה, לעומת איצקומט ששם אני פוגש חברים, לגבי אוכל אני בדיאטה אם שכחת, מה שבטוח מרציאנו מפסיד בגלל זה המון כסף, לגבי מסוב הוא כבר סגור אז זה לא אקטואלי.

שיSY

New member
למה...

אתה בעיר הולדתך? יש לך שבת חופשית? אני יודע שבישיבות היה שבוע שעבר שבת חופשית. אתמה.

מתנדב

New member
רפוש, אצלכם יש שבת חופשית כל שבת?

ולא אמרת לי? אוקיי נטפל בך כבר

למעלה