קישור לאתר.... שיש בו את הארקודים של השירים של אבריל לאבין. תהנו
S Smallville Freak New member 13/12/02 #2 וואי!!!!! תודההה!!! כמה זמן שאני מחפשת אתרים עם אקורדים שלה... לא מצאתי!!!
D DreamS_HunteR New member 13/12/02 #3 הם קצת לא מובנים האקורדים האלה.. לא כתוב כמה פעימות, איזו פריטה וכו´..
S Smallville Freak New member 13/12/02 #4 אני מבינה... בגלל שאני מכירה את השירים שלה (בעיקרון לקחתי את טומורו) אז אני יודעת פחות או יותר... אני מתה ללמד את עצמי כבר!!! כי אף אחד לא מלמד אותי...
אני מבינה... בגלל שאני מכירה את השירים שלה (בעיקרון לקחתי את טומורו) אז אני יודעת פחות או יותר... אני מתה ללמד את עצמי כבר!!! כי אף אחד לא מלמד אותי...
O OrdinaryDay New member 14/12/02 #5 אם רק היית מבקשת ממקודם... הייתי נותנת לך את האקורדים לWHY ממזמן! הנה לך כל האקורדים של אבריל! (שבטח גם היא הייתה רוצה לדעת אותם, חח אני קורעת את עצמי... ) בכל מקרה! הנה קישור תסתכלי בצד כתוב "guitar & bass tablature" אבל בטח הבנת את זה כבר לבד...
אם רק היית מבקשת ממקודם... הייתי נותנת לך את האקורדים לWHY ממזמן! הנה לך כל האקורדים של אבריל! (שבטח גם היא הייתה רוצה לדעת אותם, חח אני קורעת את עצמי... ) בכל מקרה! הנה קישור תסתכלי בצד כתוב "guitar & bass tablature" אבל בטח הבנת את זה כבר לבד...
S Smallville Freak New member 14/12/02 #6 וווואאאאאאאאאיייי!!!!!../images/Emo24.gif אני לא מאמינה!!!!!!!!! שרה תודה תודה תודה תודה תודה רבה לך!!!!! אלף בשבילך!!! ת´נאקסיו!!!
וווואאאאאאאאאיייי!!!!!../images/Emo24.gif אני לא מאמינה!!!!!!!!! שרה תודה תודה תודה תודה תודה רבה לך!!!!! אלף בשבילך!!! ת´נאקסיו!!!