והפעם, אחלוק על עצמי
S SENDA New member 16/6/04 #25 לא הבנתי מאיפה הגיעו הזמנים שלכם עד שראיתי את אפשרות הנוספת ... ככה זה שבודקים דואר ב 2 בבוקר ... ולקח לי בדיוק 3 דקות כדי להעלות את הרף קדימה נמרים...
לא הבנתי מאיפה הגיעו הזמנים שלכם עד שראיתי את אפשרות הנוספת ... ככה זה שבודקים דואר ב 2 בבוקר ... ולקח לי בדיוק 3 דקות כדי להעלות את הרף קדימה נמרים...
U UrbanDK New member 16/6/04 #26 אני אישית לא ישנתי כבר 26 שעות. אתה מוכן לגלות לי מה עושים שם לעזאזל?
S SENDA New member 16/6/04 #27 ולהוסיף מתחרה ../images/Emo35.gif טוב כיוון שהיה לי כל כך קל לחסל את השיא האדיר אז אני אגלה ... בלם יד לחיצה על רווח תעזור לך מאוד להכנס לחניה במהירות בהצלחה
ולהוסיף מתחרה ../images/Emo35.gif טוב כיוון שהיה לי כל כך קל לחסל את השיא האדיר אז אני אגלה ... בלם יד לחיצה על רווח תעזור לך מאוד להכנס לחניה במהירות בהצלחה
U UrbanDK New member 16/6/04 #28 ניסיתי, לא הולך. אתם פשוט לוחצים על ישר ואז על ההנדברקס וזהו? כי האוטו בקושי מחליק לי. אין לו מספיק אנרגיה.
ניסיתי, לא הולך. אתם פשוט לוחצים על ישר ואז על ההנדברקס וזהו? כי האוטו בקושי מחליק לי. אין לו מספיק אנרגיה.
G GUNMAN 07 New member 16/6/04 #29 לא ישר סע שמאלה דרך המסך האוטו חוזר מלמטה וכנס להחלקה בין המכוניות