קישור בJAVA??

• פותח הנושא kmst
  • פורסם בתאריך

kmst

New member
קישור בJAVA??../images/Emo35.gif

אני רוצה ליצור קישור לאתר אנטרנט אני עובדת על FRAME ב JAVA ניסיתי לעשות את זה בעזרת תגיות של HTML אבל זה לא עובד! איך אפשר לעשות את זה

ממש לא מובן לי על מה את מדברת?

זה שעשית FRAME נחמד...זה שאת משתמש ב HTML גם נחמד, ומה הקשר לקישור אתר אינטרנט???? האם את רוצה ללחוץ על איזה שהוא כפתור ולהגיע לאתר או משו בסגנון?

kmst

New member
בדיוק!!

כן! בדיוק! אני רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מקושרת לדוגמא לhotmail! איך?????

טוב הנה דוגמא קטנה

השימוש בדוגמא מתבצע ב APPLET אך את יכולה להמיר זאת ל FRAME ללא בעיה. מעבר לכך זה נכתב ב SWING אבל שוב על אותו רעיון את יכולה לעשות עם זה ככל העולה על רוחך... בהצלחה

kmst

New member
סליחה אבל........

איך הופכים מAPPLET לFRAME? סליחה על השאלה הטפשית אבל אף פעם לא התעסקתי עם APPLET!

זה ממש פשוט...

יש לך את זה בכל ספר או בכל HELP APPLET הנו יישום ו FRAME הנו APPLICATION אלו שתי מחלקות שונות מחד ומאידך דומות באופי הפעולה.

טוב נו את באמת רוצה הסבר?

או שתוותרי לי על חוות דעתי המקצועית...יקירתי, זהו JAVA טהור ותתפלאי זה ממש עובד ועכשיו אומר לך מדוע, מפאת הסיבה שזה חלק מ PACKAGE שרשמתי אזי כי כלל החבילה מסונכרנת...בנוסף אם אינך יודעת מה זה CONSOLE.RUN אל תצאי בהצהרות מיותרות. תהיי עניינית אני כמו רובנו כאן מנסה לעזור ובד"כ אינני כותב שטויות. אז לילך היקרה, לפני שאת יוצאת ואומרת הצהרות כמו שאמרת, לכי שבי עם עצמך למדי את הקומפיילר ואז תבואי בתלונות! בהצלחה

לילךLilach

New member
מעניין מאד

מדוע בכל הדוקמנטציה של SUN לא מופיע באף אחד מהפקג´ים שציינת ב קובץ ה DOC לא מוזכר לא אינטרפייס ולא קלאס console , אולי כי זה לא חלק אינטגרלי מג´אווה? אולי זאת תוספת מיוחד מה אתה אומר?? כשמביאים דוגמא להרצה ,במיוחד לאנשים ששואלים שאלות בסיסיות בJAVA ,רצוי להביא דוגמא שמשתמשת בכלים סטנדרטים ,ברגע שזאת תוספת ,חריגה ,כדאי לא להביא את הדוגמא בכלל. אני עדיין מחכה לתשובה - מאיזה חבילה לקוחה השיטה RUN של CONSOLE ?

ענית לעצמך!

את ניתפסת בקטנות ומפספסת את השאלה שנשאלה והיא הייתה בהקשר אחר לגמרי. הדגשתי שזו חלק מ PACKAGE שאני כתבתי!!! ולכן אינו יעבוד כקוד בודד. ולהבא אל תמתיני לתשובות ובבקשה ממך חסכי את התגובות המקניטות שלך. אני בס"ה מנסה לעזור ונותן מזמני היקר! בהצלחה

לילךLilach

New member
תראה משהו

שאלו פה שאלה קטנה: האם אפשר לשים קישור בAPPLET? מסתבר שלא רק שלא ענית לעניין ,אפילו בילבלת ,בכוונה??? באת ונתת לה דוגמא ,שאין סיכוי שתעבוד אצלה ,מעניין למה? אם כבר ,אז תצרף את כל ה PAKAGES הלא סטנדרטים ,אחרת למה לתת דוגמא שלא עובדת? אני שוב מייעצת לך: או שתיתן דוגמאות שניתן להריץ ולבדוק בכלים סטנדרטים של JAVA ,בלי חבילות ותוספות מיוחדות שכתבת ,או שלא תייעץ בכלל!!!!! וזה אומר - שחייבים פה פורום JAVA דחוף ,כדי שיהיו אנשי מקצוע שעונים לעניין.

תודה על עצת אחיתופל שלך....אך אוותר

עליה את ממש לא מעניני דיומא שלי! ומפאת קוצר זמני לענות לך...אני מעדיף פשוט להתעלם ובטח שאנשים שרק חושבים שהם אנשים מקצוע כמוך לדוגמא...

למעלה