קישוררר

צוף בו

New member
קישוררר

הנה קישור ליו טיוב שיש שם קטע של בת' וגם טוני שם מ -Outrageous Fortune האהא ואם כבר... טוני, במיוחד שם ,מזכירה לי הילארי דאף ברמות שלא יתארו!!! זאת רק אני? או שגם אתם רואים דמיון כלשהוא?

צוף בו

New member
לא עניתםםם ליי

חח גם אתם רואים קצת דמיון בין טוני להילארי דאף??

צוף בו

New member
אמ..

איך אני אתאר אותה?! היא מופיעה פה מעט רק באמצע ובסוף... בקטע היא מופיעה פעם ראשונה ב3:24 דקות חחח עוזר?

צוף בו

New member
מי מהן?../images/Emo3.gif

חח האמת שתיהן נורא יפות לא משנה מתי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני חייבת לישון אז אראה מחר. אבל תודה ענקיתתתת../images/Emo99.gif הן בטח כה מאממות שם../images/Emo99.gif. [אשוב ואגיב אחרי שאראה את הקטע כמובן]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif הן כה מגניבות שם../images/Emo6.gif לבת' יש המון מבטא../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif. וטוני כל כך יפה../images/Emo99.gif. ועל בת' אני בכלל לא אפתח את הפה, כי היא הדבר המדהים ביותר שאי פעם הילך על כדוה"א../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. צריך לראות את הסדרה הזאת, היא נראית משעשעת../images/Emo6.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאופס ושכחתי... תודה רבהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צוף בו

New member
חחחח גמני התלהבתי מהמבטא שלהההה :p

איזה מהממותתתתתתתתתתתת !!!!!

צוף בו

New member
**

חח וכנראה שאתם לא רואים דמיון... בין טוני להילארי דאף אני בטח סתם חיה באשליות.. חחח לא נורא היא גם ככה יפה..

dani t h e girl

New member
היא ממש לא דומה להילארי (טוני).

אבל בת' ממש יפה, אבל באופן שונה שאיך שהיא נראית בהשבט. טוני אבל ממש לא דומה לטרודי (אפילו בפנים כמעט ולא), וממש לא דומה להילארי.

למעלה