קישורים

subatoi

New member
הגיגי אינטרנט נטולי קישורים

כמה דקות של הסתובבות זב"חונית באינטרנט, נטולי קישורים כי כבר אין הרבה טעם בכאלה.
תמונות מרשימות מההפגנות המרשימות שהיו במוצ"ש ובראשון; 300 אלף ישראלים "משתתפים" בשני ללא בשר (ותודה לתורם האלמוני); 269 משכו תשומת לב בטקס מלכת היופי; ומצד שני עדיין מפרסמים תמונות עם כיתובים הזויים כמו "צודו את הציידים"; ותמונות יפות של חתול (וכלב, אם אני זוכר נכון) עם קרס של דיג תקועה בפה.
אחרי ששלשום שוב עברתי ליד דייגים פסטורליים, ממש בא לי להשיג ערימה של מדבקות אנטי-דיג ולהדביק במקומות כאלה. שיהיה להם מול העיניים. ולאנשים שעוברים. גועל נפש.
 
אני רק שאלה


שמעתי על האירוע הזה של 269 בתחרות מלכת היופי אבל מה הקשר? כלומר, יש סיבה שהם בחרו לעשות את זה דווקא באירוע הזה? האם בתחרות הזאת יש שימוש במוצרי עור/פרווה? (אני לא כל כך בקיאה בנושא, מודה שאני לא רואה שטויות כאלה כמו תחרות החפצת נשים, אז באמת שואלת..)
 

האלזה

New member
ממה שהבנתי, הטקס נערך בחיפה

והמחאה היא נגד המדיניות הפוגענית של עיריית חיפה כלפי בע"ח בתחום שיפוטה.
 

l coyote l

New member
קרוב לוודאי שיש יותר מסיבה אחת מוצהרת.

אני בעקרון אמרתי מה שנראה לי, גם אם זו לא הסיבה הרשמית.
 

adic1

New member
הקונגרס הטבעוני! מי רוצה כרטיס?

אז יש לי כרטיס, אך לצערי לא אוכל להגיע.
וטבעונים שהצעתי להם הכרטיס עובדים או שיש להם תינוקת, או שהם ישנים בשעות האלה או שקר כלשהו. הנוער (הטבעוני) של היום.

אז מי יציל את התדמית?
 

merav999

New member
פרסמת בפייסבוק בדף של הקונגרס?

היו אנשים שחיפשו כרטיסים
 

subatoi

New member
אפרופו מיחזור וזה, שמעתם על טרהסייקל?

http://www.terracycle.co.il/

נשמע מעניין. חבל שיש שם כ"כ הרבה פרסומת ליצרני הזיהום, אבל כנראה שזה חלק חיוני במודל העסקי שהם בנויים עליו, או משהו כזה.
 
למעלה