קישורים לסופ"ש

קישורים לסופ"ש

היה שבוע די עמוס, אז יתכן והוא יצדיק שני הודעות קישורים, נראה איך יצא...
ת.נ.ב.ה
הוא שייך לנושא הפורום אבל מוסיקאי ענק הלך לעולמו השבוע, קומפאי סגונדו, אחד מגדולי הסלסה הקובנית, ומי שעמד במרכז הסרט המצויין בואנה ויסטה סיצ'אל קלאב, נפטר בגיל 95, יומיים לפני לכתו לפייסטה הגדולה בשמיים הוא השתתף במופע מחווה שנערך לכבודו. יש רוק בעברית, האומנם? ביום ראשון יעלה במזל טוב, ערוץ המוסיקה הישראלי הראשון מזה 2000 שנה, אני אולי הייתי בוחר את התכנים אחרת אבל זו התחלה חשובה. הוא חוזר ובקטן זה היה לפני קצת יותר מעשור, איטן פלד, נעמה אלקריב וחן יצחק ז"ל ירדו לערד לפסיטבל הרוק המקומי, הם בסך הכל רצו לראות את משינה ונמחצו למוות על ידי הקהל, לא הייתה שם התפרעות, או אלימות, פשוט מישהו מהנהל הפסיטבל החליט לעשות עוד כמה שקלים על גבם של ילדים והרג אותם, זה לא שמי מהאחריים שילם את המחיר, אבל גבע קרא עוז מ yent, בכתבה לקראת פסיטבל ערד שנערך השבוע, חושב שאפשר כבר לסלוח, נו טוב שיהיה בריא. רבי מאיר בעל הטקסט ועדיין ברוק הישראלי ועדיין במוטיב המוות, ביום ראשון יתקיים בקיבוץ משמרות מופע לזכרו של מאיר אריאל מגדולי מצרפי המילים אלו לאלו בשפה העברית, בין המופיעים כמה מחבריו הטובים ביותר: שלום חנוך (חברו מילדות), גידי גוב, אהוד בנאי, מאיר בנאי ועוד רבים אחרים בהם גם בנו אהוד, במופע ישודר גם DVD חדש המתעד הופעה של מאיר, לא גיבשת עדיין דעה על מופע הזכרון השנתיים האלו, אבל את מאיר אני אוהב (הקישור למטה). אתה המשורר ובהמשך הקו של המשוררים (הודעת קונספט?) יענקלה רוטבליט, המתמודד השני על התואר גדול משוררי הרוק העבריים, יוצא במופע חדש:"שירה בציבור למתקדמים" מופע סאטרי קשה במיטב המסורת של האיש המוכשר הזה, ב y-nat הקדישו לו כמה מילים, יפה להם. אוהב להיות בבית הקישורים בהודעה הזו עסקו כולם (להוציא אחת ברוק המוקמי, ואין אגדה מקומית גדולה יותר מאריק איינשטיין שהמציא את הרוק הישראלי, אריק אחרי שבשך 20 עבד עם NMC מחפש לו עכשיו בית חדש שיוצא את האלבום שהוא עובד עליו בימים אלו, לאור האלבומים האחרונים שלו אני לא יודע אם מדובר בחדשות טובות או רעות אבל ללא ספק מדובר בחדשות.

לינקים לסופ"ש 2

ועכשיו כמה קישורים מעולם הרוק האיזוטרי של ארה"ב ובריטניה, מדינות קטנות עם תעשיית מוסיקה כושלת הנאבקת על מקומה התרבות המקומי המצתמק והולך: long live the queen בשרת החליטו כנראה לסקר את כל אלבומי queen והשבוע מצטרף גם a day at the races למבוקרים, לפחות בחרו אלבום טוב יחסית. פארק היורה 2003 ב"מתקדם" מגישים לכם סקירה על פסטיבל הפרוג הגדול נירפסט מהשנה, שם הופיעו בין השאר camel וקאנזאס (טוב הם אמריקאים צריכים לתת הנחות). אתה המשורר? מעריץ? של דילן גילה דמיון מפתיע בין Love and Theft של משורר הענק לבין ספר שירה יפאני עלום שם, בוואלה כתבו על זה משום מה. |אלוויס פרסלי חי והוא מנהל פורום בתפוז, הקישור למטה, תבלו.... שבוע כתום לכולם.

למעלה