קישורים חדשים

קישורים חדשים

לרשימת הקישורים נוספה קטגוריה בשם "ספרים על המדף". אפשר למצוא שם קישורים לספרים בנושאים רלוונטייים המוצעים על ידי חנויות ספרים מקוונות.

לקויי קשב וריכוז ADD/ADHD בזוגיות

כמה מכם יגידו מה הקשר בין לקויי קשר וריכוז לזוגיות, הרי בעייה זו מתבטאת רק אצל ילדים בבית הספר, כמה מכם שמעתם, מכירים זוגות שיש להם ילדים אשר מקבלים ריטלין לבית הספר וכמה קשיים יש להם עם ילדים אלה. אך הילדים האלה גדלים, מתבגרים, מתחתנים ולכל אורך הדרך הבעיות צצות שוב מחדש, ילדים שקיבלו ריטלין בבית הספר ימשיכו להשתמש בו גם בהמשך... מה קורה לכל הבוגרים בגילנו המופלג שלא עברנו אבחונים כאלה, כאלה שהיו העצלנים בכיתה והמופרעים והדביקו להם סטיגמות בגלל שלא היתה המודעות לכך. גם הילדים האלה שהיום הם מבוגרים עדיין יש להם בעייה של קשב וריכוז, עדיין הם היראקטיביים, ועדיין יש להם בעיות בעבודה או בזוגיות. למשתתפים בפורום ואלה הקוראים בפורום מבלי להשתתף בו, קראו את המאמרים, אם יש כאלה שמזהים אצלם או אצל בני זוגם התנהגות כזו או אחרת, אנא עיצרו, חשבו לרגע שאולי שזה שמולכם הינו ADD/ADHD. תישאלו מדוע אני מביאה לפה את הנושא, כי ככל שאני מתעמקת יותר ולומדת יותר את הנושא (בעקבות היותו בני בן ה-12 לקוי למידה והיפראקטיבי) מבינה יותר ויותר שאני עצמי גם לקוית למידה והיפראקטיבית, הקשיים שעברתי בחיי הזוגיות וחוסר ההבנה מצידו וחוסר ידע לנושא הביאו בסופו של דבר לגרושין. מביאה מספר מאמרים (שלקחתי בהשאלה מפורום לקוייות וזכויות ADHD). חג שמח ושבת שלום

adam33

New member
המלצה

בשבוע שעבר יצא לי לדבר עם מדריך טיולים מקרן הקיימת לישראל הוא סיפר לי שבמשך כל השנה הם מארגנים טיולים לאור ירח הוא סיפר לי שבאחד הטיולים הללו ניגשו אליו זוג ואמרו לו שבמשך עשרים שנה הם חיים ביחד ולא יצא להם להיות במקום רומנטי שכזה וגם במקביל להרגיש שהם חזרו אחורה תקופת החיזורים ובעקבות כך הנשיקה שהגיעה.. ולכן אני ממליץ .. טיולים לאור ירח של הקקל ניתן לקבל מיידע בקו ליער או לחילופין באתר שלהם ברשת http://www.kkl.org.il/GenericStaticTemplate.asp?sid=186&fid=5812&num=0

למעלה