קיר חיצוני

קיר חיצוני ../images/Emo4.gif

כולנו יודעים שמיטת תינוק לא צריכה להמצא צמוד לקיר חיצוני. שאלתי היא עד מתי
עד איזה גיל הכלל הזה תופס, ומתי הסכנה כבר לא רלוונטית לתינוק
אנו רוצים לעשות ריאוגנזציה לחדר שינה שלנו אבל זה אומר להציב את מיטת פוצול שלנו שהוא בן 9 חודשים ליד קיר חיצוני, מה אתם אומרים?

lulyK

New member
זוהי בסך הכל המלצה,

לא צריך להשתגע בגלל זה. בדירה הקודמת שלנו הקיר החיצוני פנה מערבה וגרנו ממש מול היום, באמת היה לא הגיוני לשים מיטת תינוק מול קיר שסופג כל כך הרבה רוח. בדירה הנוכחית, אני לא מרגישה שיש בעיה.

גם הקיר שלנו פונה מערבה

ויש רוחות מהים, נוסף לזה אנחנו כבר בפתח הקיץ... אני מבינה שבדירה הנוכחית המיטה של ילדך היא בקיר חיצוני?

lulyK

New member
יש לי שני ילדים

והמיטות של שניהם ליד קירות חיצוניים (קיר פנימי אחד קצר מדי, השני מול הדלת ואני לא משכיבה מול הדלת).

נראה לי שההמלצה

מתייחסת לתינוקות מאוד קטנים ובעיקר בחורף. אני חושבת שאת יכולה להצמיד את המיטה שלו לקיר חיצוני. אולי בחורף הבא תשני שוב אם החדר שלו קריר...

tiger mom

New member
זו המלצה בלבד, לא צריך להשתגע

זה גם שיקול של בידוד. בדירה הקודמת שלנו היה כל כך קר שגם ליד קיר פנימי היינו קופאים מקור. הדירה הזו הבידוד מצויין ופשוט לא קר. צד אחד של המיטה צמוד לקיר חיצוני. מאז שהיא נולדה. בסופו של דבר, אם מחממים את החדר חורף זה פחות קריטי.

חוגי1

New member
אצלנו הפיצי ישנה מגיל 3 חודשים צמוד

לשני קירות חיצוניים עם שני חלונות ולא קר לה כלום. אנחנו דואגים שאמפרטורת החדר תהיה טובה וכך גם לבושה וזהווווו. זו המלצה אבל לא מדובר בסוג ההמלצות שהן כמעט הכרח. כשזה לא מסתדר זה לא מסתדר. ואם מסתדר......נהדר.

למעלה