קיר אקוסטי

• פותח הנושא PG5
  • פורסם בתאריך

PG5

New member
קיר אקוסטי

מישהו יודע מתי אמורים להתחיל לבנות את הקיר האקוסטי ליד המגרש ואם זה בכלל יקרה?!

רולקה

New member
עד כמה שידוע לי

הקיר מתוקצב כבר והבעיה העיקרית עכשיו היא התנגדות השכנים לצורת הבניה שלו. אשמח אם מישהו שיודע יותר בנושא יגיב גם. יובל.

kalmarm

New member
מתי חברי הישוב יהיו בעד ולא נגד

מתי כבר בישוב יבינו שבכל ההתנגדויות והאנטי של חלק מחברי הישוב,לאו דווקא בנושא מגרש הכדורסל והקיר האקוסטי אנחנו יורים לעצמנו ברגל והדבר לא יוביל את לפיד לשום מקום,ואנחנו פשוט נדרוך במקום,כאשר ישוב שכן לנו וצעיר מאיתנו כמו כפר האורנים מתפתח והרבה ביוזמת תושבי המקום,ואני אישית מקנא בהם במספר רב של תחומים ביניהם יוזמת ועד כפר אורנים ותושביו ויש לנו מה ללמוד מהם,ולא בכל דבר לשים מקלות בגלגלי הישוב ולעצור את קידומו,וכדי שחלק מתושבי הישוב יפסיקו להסתכל על החצר הפנימית שלהם וטובתם האישית בלבד אלא יחשבו במה הם יכולים לעזור ללפיד כדי שכולם ירוויחו וגם הם.

רולקה

New member
עדכון לגבי הקיר האקוסטי

בניית הקיר האקוסטי הועברה לחברה למשק וכלכלה למציאת קבלן. כלומר, הקיר האקוסטי ייבנה ברגע שיימצא הקבלן המתאים ע"י החברה למשק וכלכלה, דבר זה אינו אמור לקחת זמן רב. יובל.

PG5

New member
אינו אמור לקחת זמן רב......

אתה זוכר איפה אנחנו גרים? לפיד... הרבה דברים לא אמורים לקחת זמן פה ובסוף לא רק שהם לא לוקחים הרבה זמן.. הם גם לא מתבצעים.. אז אני מקווה מאד שיבנה הקיר המסכן הזה בכמה שנים הקרובות..

למעלה