קירידוס אמיגוס..!!!!!

SuzieRS

New member
קירידוס אמיגוס..!!!!!

קואנדו דיסאפאריסיראן לאס פ'אנפ'אריס די לוס פ'יסטיב'אליס אינפ'לוריסיראן לוס קאנטוס די מי אמור. פואדו אליגרארמי קומו מי ב'יינה אי איסטה איס לה פ'ייסטה ב'ירדאדירה. קאדא'ל דייה טינגו פ'ייסטה, טינגו פ'ייסטה קאדא'ל דייה. טינגו קאדא'ל דייה פ'ייסטה אלילוייה !
כשתאלם תרועת הפיסטיבלים ילבלבו שירי אהבתי אני יכול לשמוח איך שבא לי וזהו החג האמיתי. יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום יש לי יום יום חג אללויה
אמיגוס קירידוס, ייה פאסארון לאס פ'ייסטאס די טישרי... ייה טורנימוס די לוס פאסייוס די לוס הוטיליס,צימיריס או פיקניקיס אגורה ב'ינו איל טיימפו די טורנאר אה "קאזה"
פור קי ייה מאנקאטיש באסטאנטי אקי !!! קירידוס, אה ב'ירמוס מאס סירקאמינטה אקי...
סימאנה בואנה ! סוזי

SuzieRS

New member
ייה סאב'יס...לה דרשה דיל חאחאם אין איל קאל

לה אויין לוס קי'סטאן פריזינאיס אי נו לוס קי נו אסטאן. אי טו קירידה קי נו מוס מאנקיס

שושה80

New member
יו סה נואבה

שלום א טודוס, אוי אנטרי פרימרה וס על פורום קרו אבלר אן אספניול פורקה נו קרו אולוידר י נו טנגו כון כן אבלר. מאלגרי קה טופי אסתה פורום.

SuzieRS

New member
ביינב'ינידה קירידה ../images/Emo140.gif

אקי טייניס אמיגאס אי אמיגוס קון קין אב'לאר איספאניול/לאדינו. קונטאמוס און פוקו, דאנדי סון טוס ראיסיס ( raises = שורשים) . נו טיסטו דימאנדאנדו סולו פור קוריוזיטה, מה פורקי אין קאדה סיב'דה סי אוזאן אוטרוס ביירב'וס. מי גוסטי קי ב'יניטיס אה אב'לאר און פוקו.

שושה80

New member
שלום אה טודוס

מאלגרי דה מלדאר לה "קבלת פנים". מפדרה אי ממדרה ז"ל נסיירון אן איזמיר. יו סה סבתא קון 2 אינייטיזיקוס .אסתה זור פור מי אבלר אספניול פורקה נו אבלי מונצ'ו טיימפו. אבלי קון מפדרה אי ממדרה סולו עברית. מאמבזי אבלר דב מי סבתא. נו קרו אולבידאר אספניול. ביי אמיגאס אי אמיגוס בואן דייה..

רותי ב.

New member
ביאן ב'נידה שושה,

ג'וסטו פארה אולב'ידאר לה לינגואה סי אב'ריו אסטה פורום. סיאס ביאן ב'נידה, אי אסנטה קון מוזוטרוס.

רותי ב.

New member
סיגורו - פארה ../images/Emo41.gif נו ../images/Emo41.gif אולב'ידאר.

קומו די יירו מי יירי ...... אוףףףףףףףף

Sarika

New member
ביאנב'ינידה שושה ../images/Emo140.gif

אסטאס אנב'יטאדה קון פלאזר

רותי ב.

New member
אייי מי פלאזיו טאן מונצ'ו ../images/Emo13.gif ..

נו קונוסיאה לה פאלאב'רה פ'אנפ'אריס = פור "תרועות" - מי סי אסטה "ארודיאנדו אה לה לואנגה אונה פאלאב'רה קי נו סה סי אס ג'וסטה - "טרומפאס" - אלוגאר די לאס "פ'אנפ'אריס" - פואדה סר? או אסטו אינטראמנטה ייראדה?

SuzieRS

New member
רותיקה, פארה איסטו אסטאמוס טודוס אקי

קאדה אונו אי אונה סי אמביזה דיל אוטרו. יו די טי אי טו די מי. FANFAR או אל פלוראל פ'אנפ'אריס -איס ... פור אגזימפלו, קואנדו סי אביזה לה אינטראדה דיל פריזידינטה או דיל ריי קון טרומפיטאס. אין קורטו = תרועת החצוצרות וגם "תהלוכה רעשנית. FANFARON = אחד שמדבר גבוהה-גבוהה, שמתפאר, רברבן. "טרומפאס" קי אסקריב'יטיס, פואדי סיר קי טי קידו אין טינו דיל ביירב'ו -טרומפיטה-TROMPETA

רותי ב.

New member
גראסיאס סוזי,

נונקה טנגו אואידו לה פאלאב'רה FANFAR , אמה אסטו פנסאנדו - קומו לו פודיאה אואיר אין מי צ'יקס?? נו אס קי אל קיבוץ אנדה מי אנגראנדיסי אב'יאן פ'אנפ'ארס. גראסיאס אה אסטה פ'ורו נו סולו קי מי קאב'זה אקודראר פאלאב'ראס קאז'ה אולב'ידאדאס, מה טאמביין איי און "ערך מוסף" די אמבזאר פאלאב'ראס מואב'אס פארה מי, אי פור אסטו -
רבה !!!

SuzieRS

New member
ברי רותיקה../images/Emo8.gif נו מי קורוס דיזיר ..../images/Emo6.gif.

קי קואנדו ב'ינו אל קיבוץ איל ריי פ'אנפ'ארן די לה פאטאגוניה נו לו ריסיב'יירון אין לה סאלה די קומיר קון פ'אנפ'אריס,אי חאדראס אי באראנאס

למעלה