קירות הבית

קירות הבית

קירות הבית ספגו דמעות של שמחת החתונה ,אהבה וכעבור שנה שמחת תינוק שבא לעולם כעבור שלוש שנים בכי של תאומות מתוקות. והרבה חום ואהבה הרבה תמיכה והרבה הרבה רק טוב.... ואז הגיע הפיצוץ הגדול הכל הפך כבוי, ניכור באויר, וצעקות זעקות שבר של אדם שלא מוצא את עצמו ושהפסיק לאהוב אותי... אדם שאחרי 15 שנות נישואין עדיין התרגשתי לפגוש אותו מתאפרת מסתדרת ועושה הכל שהוא יאהב אותי.. והוא בתוך העולם שלו שכח אותי שכח את הילדים כאוב כולו בפצעי מלחמה ולא מודה ומסרב להתרפא ובחר לעזוב לברוח מהכל גם ממשפחתו. קירות הבית ספגו דמעות של גירושין צחוק של שיחרור צחוק של שמחה של התפתחות של פריחה מחודשת.... כרגע קירות הבית מתחדשים הרצפה מתחדשת וריח של צבע ואבק באויר. משאירה את החיים האחרים מאחור עם כל הזכרונות וממשיכה הלאה לעבר הטוב והאושר. אז יום טוב לכם תפוזים יקרים יום של אושר ושפע.

פשושית37

New member
האביב בפתח יקירתי

ואין תקופה מוצלחת ממנה להתחדשות אז תתחדשי לך בכל התחומים אני מאמינה שהתחדשות החומר קרי שיפוץ דירתך תביא איתה התחדשויות רבות בתחומים אחרים... קירות הבית החדשים יספגו:הרבה דמעות של שימחה, אושר וחיוכים שולחת לך זר ענק של סיגליות יום מוצלח גם לך סגלגלה

כל הכבוד לך ומעריכה מאוד את החלטתך

להשאיר זאת מאחור ולהמשיך הלאה לעתיד טוב יותר. אין מה לעשות, לא כל דבר בחיים הינו מתוך בחירה שלנו ולא הכל בשליטתנו. צריך להודות לקב"ה על הרע כשם שמודים על הטוב, תסמכי עליו שהוא עושה את הכל לטובה גם אם קשה לנו לראות זאת. שתהיה התחלה מוצלחת בכל...

מדהים!

את בטח שופעת תעצומות נפש,מחזיקים לך אצבעות..תחזיקי מעמד..הלאה עם כזו גבורה,את תגיעי רחוק,קשה לי לדמיין את הגובה הרוחני שלך..אני לא במושגים..בהצלחה.

סאני42

New member
כל הכבוד צריך כח גדול

להשאר באותה דירה ולהמשיך שם לחיים אחרים..... אני בזמנו עקרתי מהעיר היה קל יותר....

לא פעם חשבתי לעבור מרחובות

אבל אבי ואשתו התחננו שלא אעבור וגם חברות וגם.... לא להאמין הבוס שלי.

סאני42

New member
חחח אל תדאג הם מיד החליפו את

הריכולים עלי בריכולים על... תותי... חחחחח

reo2

New member
וואו. כל כך הרבה זמן להיות ביחד

בטח בכל מקום שאת דורכת מזכיר לך משהו ממנו, משהו ממכם, לבד, ביחד, עם הילדים... את כל כך חזקה. הלוואי שהבית החדש יביא איתו אור ובשורות טובות

reo2

New member
בעזרת ה' הלוואי שבל"ג בעומר הבא

תחגגי שנת נישואין ראשונה עם האדם הנכון ביותר עבורך..

למעלה