קירות במוזאון

מצב
הנושא נעול.

Michael132

New member
קירות במוזאון

קירות במוזאון
שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה אני סטודנט להנדסאי אדריכלות ואני עובד על פרוייקט גמר. אני מתכנן מוזאון לאומנות. יש לי חלל של 300 מ"ר ואני צריך לשים בחלל הזה קירות להצגת אומנות(לתלית תמונות) ואיני יודע מאיזה חומר אפשר לבנות את הקיר- קיר גבס לא מתאים, גם קיר בלוקים לא,קיר בלוקים לא מאפשר גמישות, אני רוצה שיהיה אפשרי לשנות את מיקום הקירות לפי צורך. האם יש דבר כזה קיר נייד או משהו דומה שאפשר לפרקו ולהזיז אותו? אני ממש זקוק לעזרא ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי

גולי מ

New member
מה עם דלתות הזזה, שניתן להסירן

קירות במוזאון
שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה אני סטודנט להנדסאי אדריכלות ואני עובד על פרוייקט גמר. אני מתכנן מוזאון לאומנות. יש לי חלל של 300 מ"ר ואני צריך לשים בחלל הזה קירות להצגת אומנות(לתלית תמונות) ואיני יודע מאיזה חומר אפשר לבנות את הקיר- קיר גבס לא מתאים, גם קיר בלוקים לא,קיר בלוקים לא מאפשר גמישות, אני רוצה שיהיה אפשרי לשנות את מיקום הקירות לפי צורך. האם יש דבר כזה קיר נייד או משהו דומה שאפשר לפרקו ולהזיז אותו? אני ממש זקוק לעזרא ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי
מה עם דלתות הזזה, שניתן להסירן
ולאפסנן במחסן. וכשמוציאים אותן, הן זזות על מסילות מוכנות מראש, במודול נח לתצוגה...?

Anin17

New member
כמה שאלות

קירות במוזאון
כמה שאלות
אם הבנתי נכון אתה מתכוון בעצם למחיצות ניידות בצורת קירות אני רואה 2 בעיות אפשריות 1. תמיכה לקיר ולתקרה 2. ציינת שהמבנה ישמש כמוזיאון לאומנות. לא נחוצים אלמנטים של תאורה על הקירות? או כל דבר אחר על הקיר הדורש אנרגיה חשמלית? בשביל שנוכל להתאים פיתרון חסרים עוד פרטים ותשובות בינתיים נראה לי שהפיתרון למה שאתה מחפש הוא קיר שיבוא בתצורה הבאה: מסגרת מרובעת לקיר שתיהיה בנויה מפרופיל מתכתי ועליו ציפוי של פלטת גבס או חומר אחר שתבחר

doram44

New member
מוזיאונים

קירות במוזאון
מוזיאונים
מה רע בקירות MDF או עץ או מסגרות מתכת לקירות גבס.. והכול עם מסילות או נעילות לריצפה ולתקרה וכמובן שצריך לתכנן גריד לתאורה.. מצרפת מאמר על מוזיאונים ותאורה.. בשבילך..

Michael132

New member
קירות במוזאון

קירות במוזאון
קירות במוזאון
קודם כל אני מודה לכל מי שניסע לעזור. אני מסכים איתכם שחסרים פה כמה פרטים, אנסה קצת לפרט את הבעיה שלי: יש לי חלל בגובה של 4.5-5 מטר אם פתחים לכניסת עור טבעי וריצפת פרקט. הבעיה היא שאני לא יכול לתת לקיר תמיכה מתקרה(כמו שכמה מכם ציינתם פתרון על ידי מיסילות), לכן אני מתקשה למצוא פתרון ואני חייב שהקירות יהיו ניידות. פעם ראיתי איפה שהו קיר נייד עם הגלגלים ללא מסילה,לכן חשבתי לעשות מסגרת מתכתי על הגלגלים, בציפוי גבס או אץ(מה שלא יהיה), אבל לדעתי זה לא יכול להיות מספיק יציב. מה דעתכם? שוב תודה מראש!

מלפוף

New member
אולמות מודולריים

קירות במוזאון
קודם כל אני מודה לכל מי שניסע לעזור. אני מסכים איתכם שחסרים פה כמה פרטים, אנסה קצת לפרט את הבעיה שלי: יש לי חלל בגובה של 4.5-5 מטר אם פתחים לכניסת עור טבעי וריצפת פרקט. הבעיה היא שאני לא יכול לתת לקיר תמיכה מתקרה(כמו שכמה מכם ציינתם פתרון על ידי מיסילות), לכן אני מתקשה למצוא פתרון ואני חייב שהקירות יהיו ניידות. פעם ראיתי איפה שהו קיר נייד עם הגלגלים ללא מסילה,לכן חשבתי לעשות מסגרת מתכתי על הגלגלים, בציפוי גבס או אץ(מה שלא יהיה), אבל לדעתי זה לא יכול להיות מספיק יציב. מה דעתכם? שוב תודה מראש!
אולמות מודולריים
הפתרון שאתה מחפש כבר קיים שנים רבות. תוכל למצוא אותו באודיטוריומים גדולים, אולמות אירועים, חללים רב שימושיים ויכולים גם לענות על הצורך שלך. כיום יש קירות שנעים על מסילות באופן ידני\חשמלי לכל כיוון שתרצה (ע"י תכנון מוקדם בהתאמה) עם יכולת להצמד לרצפה בלחיצה נגדית עד כדי כך שתוכל להשען עליו ללא חשש שהקיר "יברח". הפעם האחרונה שנתקלתי באולם שכזה היה בהרצאה שהוזמנתי אליה בנושא קורוזיה שנערכה באודיטוריום של המכללה האקדמית להנדסה בנגב.... יש שם מבנה מדהים ויחודי מאוד שנראה ממש כמו חללית ומחציתו אודיטוריום ענק שניתן לחצוץ, לשנות, לפרק, להזיז...מאוד מודולרי ומאוד מרשים. מה הסיבה שאתה לא יכול לתמוך\לתלות את הקירות מהתקרה?

קירות מוזיאון

קירות במוזאון
קירות מוזיאון
לפני כמה שנים הייתי במוזיאון של מיס ון דה רוהה בברלין [בניין נפלא כשלעצמו] ובדיוק אז התחלפה התערוכה. הם אשכרה בנו קירות גבס. יחד עם זאת, נראה לי, שבתכנון נכון, להוריד קירות מהתקרה הוא רעיון מעולה. הבעיות הטכניות הן רק בעיות טכניות.

gerson1

New member
תציץ אצל:

קירות מוזיאון
לפני כמה שנים הייתי במוזיאון של מיס ון דה רוהה בברלין [בניין נפלא כשלעצמו] ובדיוק אז התחלפה התערוכה. הם אשכרה בנו קירות גבס. יחד עם זאת, נראה לי, שבתכנון נכון, להוריד קירות מהתקרה הוא רעיון מעולה. הבעיות הטכניות הן רק בעיות טכניות.
תציץ אצל:
details חוברת גרמנית ותאתר את הפרטים המתאימים לפרויקט שלך קימים פתרונות רבים, מקירות ניידים, מחיצות, מסילות (קירות על מסילות), מסכים, קירות מחומרים מורכבים ואף אדריכלות שקופה, ללא קירות, כך שהמצגת נמצאת בחלל פחות מוגדר והנה רב ממדית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה