קיציס קיציס והשטויות שלו גם חיים העלוב היה
D darkman 36 New member 18/10/04 #2 שטויות? ../images/Emo67.gif סחתיין על קיציס אם הוא יכול להרשות לעצמו דבר כזה... שונא את חיים אתגר כל כך
שטויות? ../images/Emo67.gif סחתיין על קיציס אם הוא יכול להרשות לעצמו דבר כזה... שונא את חיים אתגר כל כך
H H e L L L L L L o O New member 19/10/04 #4 הוונבי רועי הזה זה רועי? זה חיים? זה חיים מחקה רועי? אולי רועי מחקה חיים מחקה רועי? עלוב שאין לך קטע משלך....
הוונבי רועי הזה זה רועי? זה חיים? זה חיים מחקה רועי? אולי רועי מחקה חיים מחקה רועי? עלוב שאין לך קטע משלך....
G greeneye New member 20/10/04 #5 נאמ, שתקו. קיציס הוא הבנאדם הכי הכי הכי חמוד שיש, והוא מקדיש המון זמן אל מי שבאמת אוהב אותו. אז...ששש.
נאמ, שתקו. קיציס הוא הבנאדם הכי הכי הכי חמוד שיש, והוא מקדיש המון זמן אל מי שבאמת אוהב אותו. אז...ששש.
H H e L L L L L L o O New member 20/10/04 #6 מישו אמר משו רע על קיציס? אבל אם כבר אני אוהבת את קיציס כסטאנדאפיסט וכאיש בידור רק חבל שהוא שכח שהוא סטנאדאפיסט....
מישו אמר משו רע על קיציס? אבל אם כבר אני אוהבת את קיציס כסטאנדאפיסט וכאיש בידור רק חבל שהוא שכח שהוא סטנאדאפיסט....
G greeneye New member 20/10/04 #7 הוא לא שכח. הוא תמיד תמיד תמיד הולך לתצוגות של מכוניות כאלה. מלך שלייי
G greeneye New member 21/10/04 #15 היכן? בתצוגות! (סתם נו). ארץ נהדרת. עוד מעט. עוד מעט. עוד מעט. *מחזיקה את עצמי* ע. אני צריכה צ-י-ל-ו-מ-י-םםםם
היכן? בתצוגות! (סתם נו). ארץ נהדרת. עוד מעט. עוד מעט. עוד מעט. *מחזיקה את עצמי* ע. אני צריכה צ-י-ל-ו-מ-י-םםםם
R Ronush14 New member 20/10/04 #8 ../images/Emo124.gifגל ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif נעלמת קצת בזמן האחרון! וקיציס באמת חמוד
../images/Emo124.gifגל ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif נעלמת קצת בזמן האחרון! וקיציס באמת חמוד
G greeneye New member 20/10/04 #9 כן. תיכון זה דבר קשה, מסתבר. אין זמן לכלום כשאת בצופים ובבצפר. אוף. מתי יהיה לי זמן פנוי לחדר כושר מתי? ומתי יהיה לי זמן לישון?!
כן. תיכון זה דבר קשה, מסתבר. אין זמן לכלום כשאת בצופים ובבצפר. אוף. מתי יהיה לי זמן פנוי לחדר כושר מתי? ומתי יהיה לי זמן לישון?!
R Ronush14 New member 21/10/04 #10 גם לי זה קורה הרבה ../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif רק שאני לא בצופים חטיבת בני המושבים גמני רוצה חדר כושרררר!!!! וגם לי אין זמן לזה
גם לי זה קורה הרבה ../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif רק שאני לא בצופים חטיבת בני המושבים גמני רוצה חדר כושרררר!!!! וגם לי אין זמן לזה
N NimaZ New member 21/10/04 #12 חתימה חדשהה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif שיניתי משו בפרטים שלי אז שיניתי כבר את כל החתימע אני מסטולעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לילע טוב לכולם
חתימה חדשהה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif שיניתי משו בפרטים שלי אז שיניתי כבר את כל החתימע אני מסטולעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לילע טוב לכולם
R Ronush14 New member 21/10/04 #13 ../images/Emo6.gifתתחדשי!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif וגם אני רוצה חתימה!
R Ronush14 New member 21/10/04 #18 אתה רואה?? ../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif מצבי חמור! אני פותחת במבצע למציאת חתימה חדשה כל מי שיש לו רעיון שיגיד לי! מיד!
אתה רואה?? ../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif מצבי חמור! אני פותחת במבצע למציאת חתימה חדשה כל מי שיש לו רעיון שיגיד לי! מיד!
R Ronush14 New member 22/10/04 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif