קיצור מי באה לפנות?
1 1נ ו ש נ ו ש New member 23/7/05 #2 יאלללה פינויייייי בכל הכוח!!!!!!!!!!!! השבוע למדנו איך מפנים בצורה קלה ויעילה!!!!
L LiDorrr New member 24/7/05 #5 אני בטוחה שהצורה שלימדו אותנו לפנות הרבה יותר יעילה!!! אני יכולה לרמוז רק שזה קשור לזה שאני במעגל השלישי ( ) ואנחנו עולים עם נשק!
אני בטוחה שהצורה שלימדו אותנו לפנות הרבה יותר יעילה!!! אני יכולה לרמוז רק שזה קשור לזה שאני במעגל השלישי ( ) ואנחנו עולים עם נשק!
ס סטלניתתת New member 24/7/05 #10 השאלה עד כמה באמת יצטרכו את כל המעגלים בפינוי... לפי מה שהולך עכשיו דווקא נראה לי שכן... אבל נקווה שלא...
השאלה עד כמה באמת יצטרכו את כל המעגלים בפינוי... לפי מה שהולך עכשיו דווקא נראה לי שכן... אבל נקווה שלא...
א אחת מהרחוב New member 24/7/05 #12 צריך כי אני ג'ובניקית מחיל חינוך... ואנחנו אנשים "אנושיים" ובלע בלע בלע... אז אנחנו הולכים לדבר איתם ולהגיד להם להתפנות... כמה חביב...
צריך כי אני ג'ובניקית מחיל חינוך... ואנחנו אנשים "אנושיים" ובלע בלע בלע... אז אנחנו הולכים לדבר איתם ולהגיד להם להתפנות... כמה חביב...
מ מ ש ו ג נ ע New member 28/7/05 #14 מעגל ראשון לפנים! ../images/Emo163.gif אני גם... בגדוד בנות בשם "יהל" עובדים יחד עם החטיבה הכחולה... נפגש בעיר האוהלים!
מעגל ראשון לפנים! ../images/Emo163.gif אני גם... בגדוד בנות בשם "יהל" עובדים יחד עם החטיבה הכחולה... נפגש בעיר האוהלים!