קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

וגם אח קטן וקרצייה שממלא את המחשב

בשטויות שלו וככה אין מקום במחשב לדברים שלי ושל כולם בכלל!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
היי ../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif

מי שילכלך על אחים קטנים עלול להתלכלך בכאפה
. אחים גדולים קיינד'ה סאקס

כשלכם יהיו אחים קטנים

אתם תבינו מזה!!! ובנתיים שקט! ותשמעי אני ידת סנוויץ' אני מקופחת זה ידוע כבר שנים! (ובגלל זה יצאתי הכי נורמלית..) תראו עם הילד\ה הגדול\ה הם עושים הכי הרבה טעויות הם הורים חדשים והם מנסים עליו כל מיני שיטות והוא יוצא דפוק! אבל בגלל שהוא הגדול גם לו מותר דברים שלילד סנוויץ' אסור ככה ששוב הוא נדפק עם הילד השני כבר לא עושים אותן טעויות כי הם כבר קיבלו מסקנות מהראשון ונותנים לו צומי עד שמגיע עוד אחד... הילד השלישי יוצא מפונק למה הוא הכי קטן! וכל דבר נותנים לו ובא לו ובא לו ובסוף יוצא ילד שלא יודע מזה לא (בן זקונים שכבר כולם הלכו מהבית והוא נשאר ומקבל המון המון צומי במקרה שלי זה אל נגמר פה) ואם ההורים שלכם באמת רוצים לקיים את מצוות פרו ורבו (ולהביא יותר משלושה צאצאים לעולם) מגיח עוד עולל קטן! (במקרה האישי עוללה שכשחושבים על זה היא יותר מופרעת מעולל...הרבה הרבה הרבה יותר!) ואז הילד השלישי שעד כה היה המפונק הופך להיות המרגרינה של הסנוויץ' והוא הופך להיות מקופח! (אבל בגלל שאצלי הוא הבן היחיד זה לא עבד...
) אז העוללה הרביעית הופכת להיות המפונקת ולצערי היא באמת מפונקת וקרציה לא קטנה (גיל 5....) אז עכשיו לקטנים שבנינו (כן גיא הכוונה גם בזה שאני יותר גדולה ממך!!
) אל תלכלכו על אף אחד כי ילדי הסנוויץ' הם הקורבנות מסקנותיי: ילדי הסנוויץ' הם עם מקופח אבל הם אחלה אנשים כי הם צריכים להתחלק בכל הדברים שלהם! עם הבגדים (אחותי הגדולה..) ען המחשב..(כל הבית...) ועם כל השאר...(כן זה שיש לי חדר משלי לא מונע מאף אחד להיכנס אליו!!) בקיצר כל הבית הזה, זה קונספרציה אחת גדולה (כן הם לוקחים לי דברים בלי לשאול!! בגלל זה אני רכושנית ביותר!!!) הדבר הכי טוב מכל העניין זה שאני לא מפונקת אני לא ילדת הנסיונות ואני יודעת להתחלק! אבל חוץ מזה כלום.... אחרי שקראתם הבנתם והשכלתם אני הולכת להפיץ את תורתי בעוד מקומות ולדרוש שיוויון זכויות לילדי הסנוויץ'!!

Heavy Thought

New member
אחים קטנים ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למרות שגם האחים הגדולים שלי לא כזאת אטרקציה...

ofrikit

New member
לך אולי...

לי יש שלושה אחים שלא הייתי מחליפה בחיים שלי,זה הכי כייף להיות הילדה הקטנה ושלושה אחים גדולים ששומרים עליי!!

Israeli Rasta

New member
גם אני פאקן מקופח

וגם אני פאקן סנדוויץ' ואמא שלי צוחקת עליי על זה שאני מקופח וזה כזה לא פייר אני יתן דוגמא לפני איזה חצי שעה חזרתי מהעבודה ואמא שלי ידעה שאני מת מרעב כי אמרתי לה אמא לא איכפת לי אני אוכל ת'חתולה שלי אני רעבב! ואז זהיא חיממה את האוכל היא קודם חיממה אותו לאחותי!! מה?! למה?! סיבה?! אני רעבב לחקות עוד 2 דקות זה היה נאה כמו נצח ועכשיו אני הולך לישון אז ביייי

wellcome to the club

12 שנות קיפוח! דיי לקיפוח! אני פותחת אגודה!!! לילד המקופח (לילדי סנוויץ' אונלי...)

Tapuhi

New member
העיקר שיש לך סקס-אפיל

שמע, ניר, לפני שאתה שולח את ההודעות שלך תבדוק שאין שגיאות.. יעזור לכולנו להבין מה אתה רוצה. או לפחות לי..

למעלה