קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

השתלת טחורים? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום השתלת טחורים מארח את דר' יהושוע ישבני, כירוג בכיר מהמרכז הרפואי פרדסיה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו לתחת ולתפוס מקומכם בדיון. פורום קיצורי קיבה
מה עוד תפוז ימציאו?

Evil Beast

New member
טיפשות חסרת מעצורים?../images/Emo101.gif

היום(28.7) ב-19:00 בפורום טיפשות חסרת מעצורים נארח את Ali Abdulla Selah, מומחה בעניין מהמרכז לחולי נפש באבארבאנל. אתם מוזמנים להשאיר האות ליציאה מהשיגעון כבר עכשיו, בפורום. עכשיו ברצינות. אתה מטומטם? אתה יודע איזה נשוא חשוב זה קיצור קיבה? אתה יודע שמסיבוכים מזה אפשר למות? או לקבל מחלות? ידעת את זה? נראה לי שלא.. אז מה, לפעמים אתה מסתכל, יש פורום שלא מוצא חן בעיניך, אבל זה לא אומר שאתה צריך לצחוק עליו, במיוחד אם זה נושא כזה. וחוץ מזה, מה זה לעזאזל השתלת טחורים?

../images/Emo6.gif

אני מקווה שלא תיקח את זה אישי, אבל לדעתי אתה מטומטם! קצת הומור לא מזיק בחיים אז בבקשה ממך להירגע, לא מוצא חן בעיניך? תעבור להודעה הבאה

Evil Beast

New member
תאצת יש לי חוש הומור... תשאל את כל

מי שמכיר אותי, שאני עושה צחוק מכל דבר.. אבל לי יש מעצורים... זה כמו שאני לא צוחק על אסון התאומים, ופיגועים שבארץ.. אז לפעם הבאה, תדע שאנשים יכולים להפגע ממה שאמרת(לא שנפגעתי, פשוט ניסיתי להכניס בך מוסר.)

take out

New member
אתה חייב להודות שזה מצחיק

וחוץ מזה אסון התאומים זה במימדים שונים חוץ מזה מי לעזעזל עושה מזה פורום?! אתה לא רואה פורום "טראומות גולף".

../images/Emo6.gif

די, מספיק לריב... (למרות שאני מוכרך לציין שצחקתי מטראומות גולף, קבל ח"ח
)

Evil Beast

New member
../images/Emo58.gif אבל יש גם בקשר למפגש

בעונה הרביעית, בפרק השלישי או השני, יופיע אומגה רד. כן כן. הציפיות שלי שגם פסיילוק וסיניסטר יופיעו, ואולי יהיה גם את דרדוויל או האלק או ספיידרמן(הלוואי!!) 2. הפרק הקרוב שיהיה, שיקרא x23 תופיע שיכפול של וולברין- אבל בצורת נערה בת 14.. קרב הוולברין נגד וולברינית עומד לצאת לדרך. 3. המפגש. אני מציע שהמקום יהיה עזריאלי(או חולון..) או הזהב.. זמן- אמממ מה שבטוח לא ה20- 31 לאוגוסט. אבל אולי בזמן פסטיבל הקומיקס בסינמטק? בין ה18 ל20 באוגוסט.. מה דעתכם?

קרייטון

New member
הו סוף סוף מישו שיודע מתיי הפסטיבל!

אני בעד בפסטיבל ד"א מישו שם לב שבמרבל סגה אין אקס מן?

למעלה