קיצור סטם

noamwax

New member
קיצור סטם

שלום לכולם אני רוכב כיום על אופני kona coiler עם כידון וסטם של truvativ xr. כבר מההתחלה האופניים תפקדו מצויין ב-xc אבל בקטעים טכניים יותר שדורשים לקחת את התחת אחורה לא הרגשתי בטוח לגמרי. באופן זמני שנמשך 4 חודשים (כי זמני זה הכי קבוע שיש) לקחתי את הכידון (רייזר) אחורה וכך קיבלתי את הקיצור הנחפץ. כעת יש לי כבר מספיק כסף כדי להשקיע בסטם חדש או משומש. תקציב- 100-150 ש"ח ואני לא פוסל גם להביא מארה"ב. יש לציין שאני לא מתחרה ואני גם לא מאלה שמחפשים את ה-bling. האם סטם של 50 מ"מ ייעשה את העבודה? ראיתי את הסטם הזה שאולי יתאים לי. מה דעתכם עליו? האם המידות שאני צריך הן אכן 1 ו-1/8 ו-31.8 מ"מ? האם תהייה השפעה אחרת על שליטה באופניים שלא הרגשתי כשלקחתי את הכידון אחורה? תודה מראש לכל העונים נועם

xX Parsi men Xx

New member
ניראה אחלה, אני ממליץ מניסיון סטם

של טרובטיב הוספלט.. ולשטח הבנתי שיותר טוב ארוך..זה נכון?

שלא נדע מצרות

דבר ראשון, אין כזה דבר "טוב לשטח" וגם.. יש שטח ויש שטח! סטם קצר יתן לך אופניים בזווית יותר "קרבית" היו לי קונה קויילר ואחרי חודש החלפתי את הסטם שהגיע עם האופניים לסטם קצר וזה שינה לגמרי את האופניים. נתן להם משיכה יותר קלה היגוי יותר מהיר ואופניים יותר קצרות בטיולים ארוכים זה לא נוח בכלל אז אם אתה רוכב למרחקים ארוכים הייתי מחפש משהו באמצע לא סטם ממש קצר.

noamwax

New member
תודה על התשובה והמשך שאלה

במה מתבטא לא נוח ואיך זה שונה מהקומבינצייה שיש לי עכשיו כשהכידון משוך אחורה יותר מהרגיל? לאיזה אורך סטם היית ממליץ להחליף אם 50 מ"מ הוא קצר מידי? (אני אכן רוכב גם המון xc). תודה על תשומת הלב נועם

4x4bike

New member
לרכיבות קרוס מקובל

סטם בטווחים הנעים 90-110מ'מ או יותר לבעלי גוף ארוך או פחות לבעלי גוף קצר ללא התייחסות לאורך הרגליים גם אצל נשים בעלות רגליים............... דרור

למעלה