קיצור הדברים

קיצור הדברים

אז ככה :
10 שנים חברים on and off .
חתונה.
ילדה נולדה.
תאונת דרכים קשה על אופנוע, נשארתי בחיים בנס.
כיסא גלגלים.
זרקה אותי לכלבים.

נו ... נשמה מה יש לכם לומר.

נשמע כמו מקרה מורכב

בהתחשב בהיסטוריה שלכם - און-אוף, יכול מאוד להיות שגם בלי התאונה והנכות הזוגיות שלכם לא היתה שורדת. בכל אופן, הפיכתך לנכה בכסא גלגלים אכן טרפה את הקלפים, אבל לא רק בגלל שאופן הניידות שלך השתנה אלא בגלל שאתה השתנית, נקודת המבט שלך על העולם (ואני לא מדברת על מטר ועשרים אלא באופן יותר מעמיק...), דעות, רגשות, גישות, התנהגות וכו' וכו'... תסכים איתי שמי שלא עבר את מה שעברת ולא השתקם מזה, לא באמת מבין.
יכול להיות שגרושתך לא התחברה לאדם החדש שהפכת להיות, פיזית ומנטלית. זה קורה גם בזוגות שבהם לא התרחש שינוי דרמטי כל כך, אלא ש"סתם" כל אחד מבני הזוג התפתח לכיוון אחר וגם שם לפעמים זה נגמר בפרידה.
ועכשיו אני שואלת אותך: האם אתה היית רוצה שמישהי שלא מרגישה מחוברת אליך, שלא מרגישה שהיא רוצה לבלות איתך את חייה, תעשה זאת בכל זאת, מתוך רחמים או הכרח או סתם "לא נעים"?
אני מניחה שהתשובה היא לא... אז אם כך, למה אתה ממשיך להתעסק עם זה? לא התאים לה, לא נורא... למישהי אחרת אולי זה כן יתאים... תשים את הפרק ההוא מאחוריך ותמשיך הלאה. בהצלחה!

כבר לפני שנים שמתי זאת מאחורי ..

והמשכתי הלאה בחיים.
פגשתי את פורום זה .. ראיתי לנכון לכתוב על כך.
&nbsp
&nbsp

tal902

New member
לי נשמע שאתה עוד קצת מריר וכעוס

וזה טבעי.
&nbsp
אגב, אתם בקשר עוד היום (לא בגלל הילדה) ?

בקשר ?

כן, שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.
&nbsp
כועס ? כן. על עצמי.
איך לא הבחנתי בכסות. הכסות שמצפה אותה.
&nbsp
אל תנסי להבין דבר. ישנן עוד הרבה פיסות מידע שאינך יודעת.

tal902

New member
קודם כל

אני בחור. ולא בחורה.
&nbsp
אז היו סימנים שהיא איתך רק מסיבות אינטרסנטיות טכניות ולא "בגללך" או בגלל שאהבה אותך?
&nbsp
לצערי מכיר נשים כאלו.
&nbsp
&nbsp
למה אתה חושב היתה איתך כל עוד היית "בריא" ?

לא בדיוק...

מי ששם הכל מאחוריו, לא יגדיר את מה שקרה במילים "זרקה אותי לכלבים" אלא משהו כמו "בחרה להיפרד ממני". אולי זה נשמע רק כמו טרמינולוגיה אבל היא מסתירה מאחוריה את כל הרגשות שלך, וזה רחוק מלהיות השלמה/קבלה.

לא נשמה אבל אתה נשמע לי מאד מריר

מה אתה רוצה לשמוע, שהיא זונה בת זונה? אז הנה.
מצד שני, אולי זרקה אותך לא בגלל הנכות?
אולי הפכת למריר ובלתי נסבל?
ואולי לא
הרי גם לפני הייתם on & off.
תביא אותה לפה, נשמע מה יש לה לומר.

בדד1

New member
מה אתה רוצה ממנו?

יש לו את כל הסיבות שבעולם להיות מריר
וכמו שהוא אומר
הוא כועס
ובעיקר על עצמו
וכן, היא אולי לא זונה בת זונה
אבל ברגע שנהיה קצת קשה עשתה ויברח

האמת? לא רוצה ממנו כלום

למרות שנכות היא לא כל הסיבות בעולם להיות מריר וגם גירושים, דרך אגב, זו לא סיבה מספיק טובה למרירות.
אבל אנחנו עדיין במדינה דמוקרטית, היו מרירים ככל שאתם חפצים ושירו בשימחה אני מתוק לי כשמר לי (או משהו כזה)

מרירה אה ?

הנה תגובה מרירה - מקווה שמחר בבוקר תמצאי את עצמך בכיסא גלגלים.
&nbsp
מבינה את ההבדל ?

וחוץ מזה, איך אתה יודע שאני לא בכיסא גלגלים?

ואני לא מאמין שאתה באמת מאחל לי למצוא את עצמי בכיסא כזה.
אבל אני כן מאחל לך שתמצא אושר, בכל מה שתעשה והלוואי הלוואי ותמצא לך בת זוג שתאהב אתהאיכויות שלך ולא תתייחס לכיסא הגלגלים שלך.

הלוואי הלוואי הלוואי ... מקווה שתפילתי נשמעת.

שתבין מה זאת מרירות !
ובפעם הבאה תסתום ת'ג'ורה שלך.

עם כל הכבוד והאמפטיה

כסא גלגלים זה ממש לא תירוץ לגסות רוח... אני לא יודעת כמה עדין נפש היית לפני התאונה אבל אם שנים אחרי כן אתה עדיין במצב של לזרוק בוץ על כל סביבתך, זה יכול להסביר כמה דברים....

למעלה