קיצור דימום ווסתי

קיצור דימום ווסתי

סובלת ממחזור שוטף 5 ימים +כתמים רבים במשך 3 ימים נוספים איך ניתן לקצר את ההכתמות והדימום?

0 אור 0

New member
רק על ידי איזון כללי

כל טיפול שמטפל נקודתית (כמו הורמונים) יכול רק להחמיר את חוסר האיזון אם קיים. לכן כדאי במקרה הזה לא לטפל בכלל בסימפטומים, אלא טיפול באחת השיטות ההוליסטיות. אני מטבע הדברים ממליצה במיוחד על רפלקסולוגיה, אבל בהחלט כל שיטה הוליסטית שמדברת אליך יכולה להביא אותך לאיזון. (לא עיסוי בספא או 3 טיפולים בקופת חולים - אלא סדרת טיפולים אצל מטפל שעובד מולך לאחר אבחון ותוך מעקב)

מאיר72

New member
מצטרף לדעתה של אור

רק טיפול מעמיק יכול לעזור (במיוחד לאור העובדה שאת כותבת מחזור שוטף). אני מטבעי כמובן אמליץ על רפואה סינית אבל כל שיטה יכולה לעזור כאן. רפואה שלמה

הבעיה היא...

הכוונה במחזור שוטף= מחזור שהדם יורד רגיל. ובימים אחכ זה כל הזמן הפרשות דמיות -ממש לא כמותי , לא ממלא תחתונית. חשוב לי הפסקת הדימום מכיוון שאני שומרת טהרה וצריכה בדיקות נקיות. בעבר טופלתי בדיקור+צמחים סינים אצל מישו רציני במשך חצי שנה ולא כ"כ השפיע עלי רציני. יש לכם המלצות על מסטיק תימני וכד' שיכול לעזור?

מודעות ווסת

אם טיפול לא עזר, אפשר לנסות דרך אחרת - תרגול דרך שיטת שרמן ( או ללכת לטיפולים/מטפלים אחרים. לא תמיד יש הצלחות מידיות)

יעל ND

New member
כמה דברים

קודם כל, עשי בדיקות דם לראות אם אין לך בעיות בקרישיות הדם. יש לעשות גם בדיקה גניקולוגית לראות אם אין לך פוליפים או מיומות. אם הכול בסדר - יש המון אפשרויות לעזור: יש טיפול הומאופתי מעולה בנושא, יש צמחי מרפא מעולים בנושא ויש דיקור שמפסיק את כל הבלגן הזה מעולה.

hal767

New member
המחזור נקבע ע"י הגוף ע"פ צרכיו.

אם אין בעיה גניקולוגית כלשהי ואין בעיה בקרישת הדם תיתיכן האפשרות שהגוף מנצל את המחזור כדי לסלק החוצה חומרים שאינם רצויים לו. הגוף משתמש בהפרשות שונות (נזלת, זיעה וכד') כדי להפטר מחומרי פסולת שהצטברו בו. חומרים אלה ממקורות שונים (תזונה לא נכונה, עישון, תרופות מכל סוג ועוד) מסכנים את בריאות הגוף. אצל האשה הגוף מנצל את המחזור כאמצעי הפרשת הרעלים, ואם כמותם בגוף גדולה אז אפשר שהמחזור יהיה ממושך ואף מכאיב. הפתרון הטבעוני לבעיה הוא לסלק את גורמיה באמצעות תזונה טבעית אורגנית מתאימה וקיום אורח חיים מתאים יותר. משיסולקו גורמי הבעיה, גם הבעיה תעלם. אני לא מאמין בטיפולים סימפטומטיים שעלולים בטווח ארוך להחמיר את הבעיה.

לפי הרפואה הסינית

הי טינקרבל
הרפואה הסינית על פי רוב מקשרת בין עודף חום בגוף לדימום יתר. מזונות חריפים, מטוגנים, עישון, ואף תרופות מסויימות, יכולות ליצור עודף חום. ברמה הרגשית, כעס רב, טינה, נרגנות, לחץ ומתח - גם הם מעלים את חום הגוף. ועם כל זאת, הכי נכון לגשת לאבחון שיהיה מדוייק לך. אפשר לטפל בדימום יתר בקלות! בהצלחה
נטלי

האם עודף חום פירושו

האם יכול להיות אדם בעל עודף חום ע"פ הרפואה הסינית שסובל מקור? אני אסביר את עצמי ע"פ הגדרתך יתכן שזה נובע אצלי מעודף חום = אכילת מזונות חריפים מטוגנים+ לחץ ומתח שבאמת מאפינים אותי. אך מאידך המזג שלי קר- אני טיפוס שקר לו וסובל מקור + אני לא טיפוס סוער וחם מזג מבחינת כעס ועצבים. משהו לאברור לי פה אשמח שתסבירי לי

mic26

New member
נטלי נתנה דוגמא יפה

לאופן שבו חום יכול להתבטא בגוף. אך זו רק דוגמא, וכמו שהיא הוסיפה, צריך לראות מטפל על מנת לקבל אבחון מדוייק. דוגמא אחרת היא מישהו שסובל מחולשה רבה ותחושת משיכה כלפי מטה. גם אז יכולים להיווצר טפטופים במשך כמה ימים לאחר סיום המחזור. כל אלה הן דוגמאות, אבל בשיטת הטיפול הזאת אין פתרונות קסם כמו לקנות משהו בבית טבע שיסדר את המצב. כדי לפתור את הבעיה מהשורש צריך לראות מטפל, שייתן אבחון וטיפול טוב. החדשות הטובות הן שהטיפול לא רק יעזור לך לקצר את זמן הנידה, אלא גם יחזק את הגוף באופן כללי ולקראת הריון, אם זה מתוכנן, ויעזור להרגיש טוב יותר מבחינות נוספות.

ינוקא1

New member
כפי שאמרו מעלי ^^^,

זה בדרך כלל מורכב יותר מאשר עודף חום. גם חולשה גדולה יכולה לגרום לכך , וגם "חסימה" יכולה לגרום לחום "מקומי" + קור כללי. מטפל יאבחן גם לפי צבע המחזור (כהה , בהיר) האם יש גושים או אין , האם ישנן הפרשות ומהו צבען , כמובן צורות אבחנה נוספות (לשון , דופק , מגע וכו') ולפי זה יחליט.

למעלה