קיצורי דרך נעלמים

gadisam

Active member
קיצורי דרך נעלמים

ברשותי גלקסי S4, גרסת אנדרואיד 5.0.1.
עד לפני שבוע היתה לי גרסת אנדרואיד 4 נקודה משהו, ואז המכשיר עבר (לצערי הרב) שדרוג באופן עצמוני ל-5.0.1, ואז התחילו הצרות: קיצורי הדרך לחיוג מהיר, וקיצורי דרך של URLs של אתרי אינטרנט שאני שם על המסך - נעלמים! כלומר אני יוצר אותם, ממקם אותם על אחד המסכים, ואחרי זמן מה הם פשוט אינם שם. ניסיתי לשים אותם על מסכים אחרים - זה לא עוזר. ניסיתי להכניס אותם לתיקייה - גם משם הם נמחקים ונעלמים.

אחרי התנסות של שבוע אני יכול לומר שזה קורה בוודאות כאשר:
  • מתקינים אפליקציה חדשה.
  • מכבים ומדליקים מחדש את המכשיר.
  • עוברים למצב טיסה ויוצאים ממנו.
לדעתי יש עוד תרחישים שגורמים להיעלמות קיצורי הדרך, אבל לא הצלחתי לאפיין.

אני ממש רואה בעיניים איך האייקון נמצא על המסך - ופתאום פוף! הוא איננו!

נראה לי כמו באג במערכת ההפעלה, האם קרה לעוד מישהו? איך פותרים?

binon

New member
האם התקנת לאונצ'ר חלופי?

האם מערכת ההפעלה היא זו שהגיעה עם המכשיר או שהתקנת רום חליפי?
אם התקנת לאונצ'ר חלופי נסה להסיר אותו ולעבוד עם הלאונצ'ר המקורי של מערכת ההפעלה. אם אתה עם המקורי נסה להוריד לאונצ'ר אחר ותראה אם הבעיה חוזרת.
אם אתה עם רום לא מקורי יכול להיות שמשהו בו באמת לא מוגדר נכון.

gadisam

Active member
לא התקנתי רום וגם לא לאונצ'ר

לא נגעתי במערכת ההפעלה, וגם לא נתתי לו לעדכן כלום בעצמו עד שביום בהיר אחד לפני שבוע הוא עשה זאת בלי לשאול אותי ועלה ל-5.0.1.
גם לאונצ'ר חלופי לא התקנתי, אולי באמת הפתרון היחיד הוא להתקין לאונצ'ר חלופי. איזה? המלצות?

BobboVilla

New member
זה קרה לי ב-S4 בגירסא מוקדמת יותר

חוץ מאשר להתעקש יותר ולשים מחדש את קיצורי הדרך לא מצאתי דרך. אבל בסופו של דבר המכשיר התייאש להפסיק לשנות לי את מסכי הבית. תנסה לשים קיצורי דרך, להפעיל מחדש את המכשיר, אולי אפילו לכבות לגמרי, ולראות אם זה עוזר. תחזור על זה כמה פעמים ברצף.

gadisam

Active member
כלום לא עוזר, המכשיר לא מתייאש

כיביתי הדלקתי כמה פעמים, ותמיד קיצורי הדרך נעלמים.
ברגע שאני מפעיל את המכשיר מחדש, אני רואה את קיצורי הדרך על המסך לאיזה חצי דקה, אני מתמלא תקווה אולי הפעם זה יצליח
ואז פוף! הם נעלמים!

נראה לי שהוא מנסה להסתנכרן עם משהו ולא מצליח, ואז הוא מוחק מה שלא מסונכרן. אולי נדפק לו הסינכרון.

amitp

New member
זה פיתרון קצת עקום, אבל אם כן תתקין LAUNCHER חלופי,

ככה"נ שם האייקונים לא יעלמו...

amitp

New member
רק עכשיו ראיתי שביקשת המלצות

בעבר השתמשתי בGO LAUNCHER, אבל הוא סיני ואלה בד"כ מלאים ברוגלות וצרות אחרות. אני חושב שיש קונצנזוס די רחב לגבי NOVA.

gadisam

Active member
תודה לכולכם, אם לא אמצא פתרון אחר

אתקין launcher חדש.

gadisam

Active member
אוקי, התקנתי NOVA, אבל

איפה אני מוצא עכשיו את היישומונים (widgets)? לא מצליח למצוא היכן הם מסתתרים.

למעלה