קיצ´י קיצ´י קיצ´י

Raz muska

New member
קיצ´י קיצ´י קיצ´י

כול מי שחושב שהזיין שכל הקטן דובר אמת שלא יגיב כל מי שחושב שהוא שקרן שיגיב... ואז נראה... נ.ב. לקיצ´י עוד משהו קטן עם אתה כל כך תותח ובוא נגיד שכן אז איך אף אחד לא מכיר אותך??? ולא שמע עליך?? יש לך הודעה כמעט בכול שעה בפורום ,עם אתה היית כל כך טוב אתה היית נוסע כל היום ... הרי אתה פרו ויש לך ספונסרים ומשלמים לך כדי שתסע לא???? אני יודע הכל על התותחים בארץ ויש רק כמה עשרות. כמו מוטי,אודי,אומארו,עידן ועוד הרבה ... מה זה חשוב?! אהה ומתי שיהיו לך הספונסרים אז בטח יוציאו עליך קרש(תחלום תחלום) אז אני מחכה,ואני בטוח ששאר חברי הפורום.

amit470

New member
אני מאמיןלו

איןלי מושג מיהו אבל זה לא כזה לא הגיוני

sk8er

New member
מה זה משנה?אז מה אם יש ילדים ש

שמשקרים (אני לא אומר שאף אחד ממכם משקר) ויש ילדים שאומרים ת´אמת ויש ילדים שאוהבים לאכול שוקולד מהרצפה (עזבו, אני דיי משועמם כרגע אז יוצאות לי קצת שטויות) ואז מה ואז מה..... למה אתם רבים בגלל השטויות המפגרות האלה? רז אם הוא מתלהב ואם הוא לא, תן לו להתלהב ואם אני ירגיש שזה יותר מידי שטויות אז אני ימחק או איתי ימחק וקיצ´י אין לי כלום נגדך (גם אין לי כלום נגד רז) אבל תפסיקו לריב כבר, זה סתם מעצבן ותופס מקום בפורום ודוחף הודעות שאולי צריכות לקבל התייחסות למטע. אוקיי? אתם יכולים להפסיק לריב כמו ילדים קטנים עם חצאית סקוטית וחמת חלילים תקוע up your ass ...... (שוב משתלטות עליי קצת שטויות אבל אל תשימו לב)

kichi mullen

New member
טוב יאללה

טוב יאללה אין לי כוח לכל הויכוח הזה אני יודע שאני עושה את התרגילים האלה וזהו ובקשר לזה שאף אחד לא מכיר אותי אז כל בית בירם מכיר אותי ואיך אתם רוצים בידיוק שמישהו מתל אביב יכיר אותי אם אני לא נוסע שם. אבל חכו עוד חצי שנה שנה כולם ישמעו עליי

dopey_wizard

New member
ממ

צודק אחי.. (בוא נשכח מהריבים שהיו לנו פעם...) ---> דוד

דייייי!!!!

עזבו את הילד!!!הוא הבין(אולי לא) שהוא שקרן!דיי הוא קרא את ההודעות מהסוג הזה 4387 פעם!!!עזבו אותו כבר.הוא ימשיך לשקר ככה הוא לא ישיג מזה כלום.אם הוא הבין ואם לא זו בעיה שלו!דיי עזבו אותו.

ShLuMp

New member
גם אני מאמין לקיצ´י!!!

למה אתם חושבים שזה לא הגיוני? אז הנה עוד סקייטר עם כשרון כל כך קשה להאמין? קיצ´י זה הכל מקנאה! (משפט עידוד של הורים..!)

אני מאמין

אבל קיצ´י שמע תבוא לקיבוץ שמיר כדי שכולם יהיו בטוחים בזה. ואני מאמין לו כי חבר מאוד טוב שלי הוא בן דוד של זיו מחיפה והוא אמר לי שהם בחיפה מצוינים ואני יודע שהוא לא ישקר כי זה פשוט לא מתאים לו. אבל באמת די לעשות מזה סיפור הפורום הזה הוא לא לילדים שמשקרים אבל הוא גם לא כדי לרדת על כאלה שרק חושבים שהם משקרים.

braker

New member
אהההה

אם אתה ניר סגל אז ראיתי אותך לפני כמה זמן. תגיד לא שברת את הרגל או משהו כזה? בקושי ראיתי אותך נוסע אבל אתה לא נראה בן 12... טוב לא חשוב, אני מאמין לך שאתה עושה את התרגילים האלה.

נורית ס

New member
באמת ,,,תגמרו עם הסיכסוך הזה

אתם עושים ממלאים את הפורום הזה בסיכסוך הזה ,אני צריכה להזכיר לכם על מה הפורום הזה ,אז כבר תגמרו עם הסכסוך הזה ובואו נדבר על הנושא שבזה עוסק הפורום. אתם לא חושבים??

kichi mullen

New member
ל-braker

אני לא שברתי תרגל אבל מי ששבר קוראים לו גם ניר והוא בכיתה י והוא מבית ספר אנקורי והוא גר בורדיה היום הוא רק חזר ליסוע הוא חבר שלי.

braker

New member
ל-kichi mullen

תגיד כמה זמן זיו נוסע? ראיתי אותו איזה חמש פעמים והוא נראה לי ממש טוב. אה ונכון אתה חבר של עידן אחד? איזה אפס הוא, הוא בקושי יודע פליפ והוא נוסע די הרבה זמן...

kichi mullen

New member
braker כנס

טוב אז ככה זיו באמת תותח והוא נוסע בערך שלוש שנים שלוש וחצי שנים וכן אני חבר של עידן תגיד מאיפה אתה מכיר אותו

skater16

New member
חברים לא לריב

בונאה אז יש ילד בן 12 שהוא יותר טוב ממכם ושיש לו ספונסר מה נסגר איתכם תפרגנו קצת להיות סקייטר זה כבוד לא משנה אם אתה תותח בטירוף או אם אתה לא יודע לדפוק הולי

braker

New member
kichi

יש לי דודים בחיפה אז כל פעם שאני בא אליהם אני בא לבית בירם. פעם אחת שבאתי היו שם מלא סקייטרים וגם אתה היית שם (כמעט לא ראיתי אותך נוסע) וראיתי גם את עידן. /_______ 0 0

למעלה