קיץ מזכרת בתיה משעממת אין איזה מסיבה לילדים הופעות משהו, בשאר המקומות יש
A ariela05 New member 12/7/07 #1 קיץ מזכרת בתיה משעממת אין איזה מסיבה לילדים הופעות משהו, בשאר המקומות יש
ג גיא מנשרוב New member 12/7/07 #2 צודקת בהחלט ../images/Emo202.gif קצת אקשן במושבה בחודשי הקית לא תזיק . מודיעין כל שבוע מופע אחר לוד עיר שמתפוררות תקציבית עושה הופעות ומסיבות לילדים מה ילדנו שונים ?
צודקת בהחלט ../images/Emo202.gif קצת אקשן במושבה בחודשי הקית לא תזיק . מודיעין כל שבוע מופע אחר לוד עיר שמתפוררות תקציבית עושה הופעות ומסיבות לילדים מה ילדנו שונים ?
ד דני361 New member 12/7/07 #3 ../images/Emo62.gifלצערי המושבה רדומה הקיץ הזה!!! הילדים בחופשה , צריכים קצת פעילות תרבות לילדים מישהו במועצה נירדם בשמירה בכל מה שקשור להופעות בחופש הגדול לתשומת ליבכם
../images/Emo62.gifלצערי המושבה רדומה הקיץ הזה!!! הילדים בחופשה , צריכים קצת פעילות תרבות לילדים מישהו במועצה נירדם בשמירה בכל מה שקשור להופעות בחופש הגדול לתשומת ליבכם
A ariela05 New member 15/7/07 #4 מושבה ישנה תאמין לי כשסויסה היה ראש המועצה הדברים היו אחרת לגמרי מתי יהיו כבר בחירות להוציא את דהן לגמלאות בהקדם
מושבה ישנה תאמין לי כשסויסה היה ראש המועצה הדברים היו אחרת לגמרי מתי יהיו כבר בחירות להוציא את דהן לגמלאות בהקדם
ג גיא מנשרוב New member 15/7/07 #5 שלום אריאלה אולי את צודקת אולי לא !!! אבל בבקשה בואי לא ננצל את הפורום לניגוחים פוליטים זו לא הבמה ולא לשם כך קם הפורום . גיא
שלום אריאלה אולי את צודקת אולי לא !!! אבל בבקשה בואי לא ננצל את הפורום לניגוחים פוליטים זו לא הבמה ולא לשם כך קם הפורום . גיא
A ariela05 New member 16/7/07 #6 קיץ אני ממש לא מנסה לנצל שום דבר פשוט מישהו צריך להתעורר ולהעיר את המושבה
ה הדבורה מאיה היחיד New member 18/7/07 #7 יש לך טעות חמורה מר גיא ובאמת יש לך טעות,למה לא לנצל אם צריך,בשביל זה יש את הפורום לא? תן לה את זכות הדיבור אולי אף אחד לא שומע מה שיש לה להגיד ואולי היא צודקת?
יש לך טעות חמורה מר גיא ובאמת יש לך טעות,למה לא לנצל אם צריך,בשביל זה יש את הפורום לא? תן לה את זכות הדיבור אולי אף אחד לא שומע מה שיש לה להגיד ואולי היא צודקת?