קיץ, קיץ, קיץ

קיץ, קיץ, קיץ ../images/Emo42.gif

הקיץ כבר ממש פה ולכן צריך לדבר עליו.. מה התוכניות שלכם לקיץ? מה אתם רוצים לקנות בקיץ? עם מי להיפגש? הכל הכל על הקיץ, לא חשוב מה

../images/Emo42.gif

ללמוד, לעבוד, לסיים קורס צלילה מתקדם, להמשיך עם הכושר (טפו טפו טפו
) ולעבור את הקיץ בשלום. אלוהים, אני תיכף י"א!!

Efrat K

New member
ואוו הקיץ

האמת,אני לא אוהבת את הקיץ בתור עונה כשחם מאוד מאוד כי זה לא עושה לי טוב אבל החופש זה סבבה. עד ה16 ליולי אני לומדת וב16 יש מסיבת סיום,סביר להניח שבאוגוסט יהיה לי סמינריון לקראת השנת שירות שנה הבאה וב1 לספטמבר אני אתחיל אותה.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifאממ...

אני מתכוונת לעבוד, והרבה. להרוויח כסף. להמשיך עם הכושר, להרזות.. ולעשות כיף :]

יווולי

New member
קיץץץץץץץץץץץ

בדר"כ הרבה ים, ושמששששששש!!!! :) אבל השנה בקיץ אני מתגייסת...יאללה עוד חודשיים!!! אני מסיימת את הבגרות האחרונה ב9.7 (מועד ב' באנגלית), ב10.7 מסיבת סיום ו11 ימים אחרי זה (ויכול להיות שזה ישתנה) אני מתגייסת לצבא. כאילו אין לי חופש בכלל! אבל לפחות אני מתגייסת לתפקיד שאני הכי רוצה - מד"סית (מדריכת ספורט)!!

די, אני כבר מתה להתגייס...

ס'כיף, מד"סית!! זה תפקיד מעולה
בהצלחה בצבא, ובסיום הבגרויות, ותהני ב-11 ימי החופש
, וזה

ש ט ו ץ

New member
אממ אז ככה

הבגרות האחרונה שלי היא ב4.7 ולכן מרגע זה אני מאושרת עד הגג כי סיימתי ביצפררררר, וואי זה מזה מוזר להגיד את זה... ואז נראלי בקיץ אני יעבוד ויבלה כמה שיותר עם החברות שמתגייסות חלק באוגוסט וחלק בספטמבר ואז עד פברואר אני ישאר "בודדה" חח ואז יתגייס כמובן [אני הולכת להיות חובשת, מי שרוצה גימלים לבוא אליי! חח] קיצ, קבעתי עם החברות שבקיץ נצא מלא ובמיוחד שלי ולחברה שלי יש ת'אוטו אז יש לנו גישה יותר נוחה להרבה מקומות, כי מוניות זה מעצבן! חח אממ מה עוד... מלא ים! ת"א.. חו"ל עם חברות, כנראה גם אילת בנוסף חח לאדעת משום מה בא לי לעבוד ממש "קשה" עד לגיוס ואפילו לקנות לי אוטו קטן חח

gorck

New member
למי יש זמן לחברים בקיץ?!?!

הבגרות האחרונה היא ב9/7, ואז ב12/7 כבר מתחיל קורס חמישיות הנהגתי שאני רוצה לצאת להדריך, חוזרים ממנו ב18/7 וב20/7 כבר יוצאים למחנה קיץ האחרון שלי בשבט....ממנו חוזרים ב29/7 וב17/8 כבר מתחילה החפיפה לש"ש....

gorck

New member
אני מבטיח לנסות...

מעניין מה יהיה לי לעשות בשבועיים חופש לעצמי....

moruush

New member
../images/Emo90.gifאנחנו עולים ליער ב30.7 ../images/Emo3.gif

שר"צ
והקורס חמישיות מתחיל ב19.7 - 24.7

gorck

New member
אני יודע מתי אתם עולים ליער, זה יום אחרינו...

איך הקורס הוא ב19? אין אצלכם צופי העדה?

moruush

New member
לא עד כמה שידוע לי../images/Emo13.gif ../images/Emo90.gif

לפחות לא בשבט שלנו.

למעלה