קיץ..סקר גלידות!

קיץ..סקר גלידות!

איזה ארטיק אתם הכי אוהבים? מה תעדיפו-גביע או על מקל? ספרו על איזו שריטה שלכם שקשורה לגלידות...אם יש כזו.

עונה

משוגעת על גלידות,גם אם הן בטעם מתכת...פשוט אוהבת! שוקובו,קוקילידה ומטרה- שלישיית האהובים. לא אוהבת גביע!איכס פיכס. שריטה- בילדותי נהגנו להקפיא כל דבר כי להופכו לארטיק..בעיקר שוקו בשקית וטרופיות. קרית גתים שכונתיים!! היום זה נראה מגוחך אבל היה טעים!

טל205

New member
עונה.. חח

אני מת על גלידות! לא משנה לי איך הן באות.. ישר,הפוך, עם מקל או בלי, בעמידה,בשכיבה על ארבע.. ובכל סיטואציה אחרת.מת על זה!

אוהב גלידות!

קוקילידה וסולרו הכי טעים...יאמי! גביע או על מקל, לא משנה, העיקר שיהיה טעים. יש לי מכונת גלידה..כשמתחשק עושה גלידה, הכי טעימה הייתה גלידת מנגו! יש לי שריטה עם גלידות, עם האקסית, היינו מטפטפים אחת על השני גלידות וטועמים אחת את השני, זה עובד טוב גגם עם מעדנים!

אם כבר אקסים

יותר מגניב לקחת ביס ולהעביר מפה לפה תוך כדי צרפתית ארוכההה עד שזה נמס לגמרי. עשינו את זה גם אם שוקולד! ר ר ר ר ר ....

נרקי

New member
לא אוהבת גלידות בד"כ../images/Emo31.gif

אבל אם יוצא לי לאכל פעם ב.. אז את המאגנום שוקולד. או השוקולד מריר

ש חף

New member
גלידות...

לא משוגעת על גלידות,אוהבת גלידות ביתיות כאלה שמכינים לבד (ומוסים קפואים כמובן) השריטה שלי? ארטיק קרח!! כמו ילדה בת 5 - כל הטעמים,מתה על זה. וחידה: מה ההבדל בין ארטיק לקרטיב? בין העונים נכונה יוגרל אוטוגלידה :)

טל205

New member
כשהייתי קטן

אמרו לי שארטיק זה חלבי וקרטיב זה קרח.. אבל משום מה במחוזותנו קראו לקרטיב,ארטיק קרח.

DANAQ32

New member
לא אוהבת גלידות, ארטיקים, קרטיבים, שלגונים או

איך שלא תבחרו לקרוא לזה...בעע...

מעדיף בעיקר מגביע...................

אוהב בעיקר רום-צימוקים ובכלל גלידות עם ברנדי למיניהם(כן כאן אלכוהול בכייף

למעלה