קיץ/חורף....

קיץ/חורף....

נו אז מה? אני לא מאלה שעושים בתחילת אוקטובר את המיון בארונות לקיץ חורף...
רק כשהגשם יורד ופתאום אין לי מה ללבוש... רק אז אני טורחת להוציא את כלללללל הבגדים מהארון ולמיין...

אבל עכשיו יש כמה דילמות....
ג'ינס שכרגע לא עולה עלי <ב-5 שנים האחרונות גם לא עלה...> אבל אם ארד 5 ק"ג הוא יעלה... נשאר או לא נשאר?
חולצה שאני מתה עליה... אבל יש בה חור קטן כזה שאף אחד לא רואה.... נשארת או עפה?
ומה לגבי החולצה שטיפונת צמודה עלי?
והמכנסיים ההם שחבל לזרוק?
ושאר הבגדים? מעבירים לאחרים או נותנים לתרומה?

אוףףףףףףףףףףףף איך אני שונאת לסדר ארונות... מי מתנדב לעשות במקומי?

aphanisis

New member
בוקר טוב וצלול ומריח נהדר לכולם

האפור דווקא עשה לי טוב הבוקר נסעתי לאורך הים עם חלונות פתוחים ..הנהגים לידי חשבו שאני מטורללת חח
בקשר לארונות ..איכס גם אני לא אוהבת לסדר במיוחד שזה גוזל ממני את השבת
לגבי הבגדם למדתי לשחרר.. מתי?
כשראיתי אישה מדהימה שמבוגרת ממני ב 10 שנים עם גוף של נערה מסתובבת עם ג'ינס עם ריקמת פרחים על הכיסים וגזרה מתרחבת למטה..
זה היה פאתטי..זה כבר לא במודה שנים, לא רוצה שיגידו את זה עלי..אז מה שקטן מה שלא מתאים מה שלא הולך ..(חוץ מפרטי וינטג' שתמיד במודה כמו מעיל עור או סריג קרושה )
אני שמה בשקית ליד הדלת והראשון שעובר דרך פתחון לב ..מחנה את החבילה שם ..

קסומה

New member
אני דווקא אוהבת לסדר ארונות

אז אני מוצאת את כל הבגדים שאהבתי בחורף שעבר.
את מה שגדול עלי, או שלא מונח עלי יפה, אני שולחת לחנות יד שניה.

איזה כיף שהחורף הגיע!

המכשפה וארון הבגדים

ג'ינס שכרגע לא עולה עלי <ב-5 שנים האחרונות גם לא עלה...> אבל אם ארד 5 ק"ג הוא יעלה... נשאר או לא נשאר? - נשאר
המלצה הפוכה: אם וכאשר תרדי במשקל, כל פריט לבוש שגדול עלייך בשתי מידות, שיילך לפח/תרומה.

חולצה שאני מתה עליה... אבל יש בה חור קטן כזה שאף אחד לא רואה.... נשארת או עפה? - נשארת

ומה לגבי החולצה שטיפונת צמודה עלי? - כמו הסעיף הראשון

והמכנסיים ההם שחבל לזרוק? - חבלים יש רק במתקן הכביסה, לזרוק

ושאר הבגדים? מעבירים לאחרים או נותנים לתרומה? - כל בגד שאם באמת ובתמים את יודעת שבחיים לא יילבש עוד, אוזרים אומץ, מארגנים בשקית נילון גדולה ותורמים (יש מלא "מחזוריות" היום של בגדים לתרומה כמו מחזוריות של מוצרי פלסטיק וכולי)

אוףףףףףףףףףףףף איך אני שונאת לסדר ארונות... מי מתנדב לעשות במקומי? - מה את מציעה בתמורה?

מיקושה

New member
להעיף

להעיף להעיף!
לפעמים נצמדים לכל הגינסים מימים אחרים..זה כאילו להיאחז בתקופה..סתם עושה חרא על הלב וחוצמיזה..זה בטוח כבר לא מודרני אלא אם כן זה ליוויס 501 אז תרדי 5 ק"ג!

קרוסלע

New member
אני מאד אוהבת חורף

איך שמתחיל לדגדג אני מוציאה טרנינגים ומתלבשת

בגדים שלא מחמיאים או בעלי מום
לזרוק או למסור
בגדים טובים שקטנים עליי -מעבירה לבת שלי שמאד אוהבת את הדברים היקרים שיש לי בארון...
מכנסיים שחבל לזרוק- חושבת למי כדאי להעביר שתהנה מהם..בד"כ שמחים לקבל ממני בגדים..
אני לא משקיעה יותר מידי בסידור הארונות שלי, כי גם בחורף אני לובשת קצר ומעיל מעל...לגביי מכנסיים הג'ינסים והאלגנטיים יותר עוברים מהקיץ לחורף והפוך.
אם ממש קשה לך, חפשי בגוגל כאלה שזה העיסוק שלהן, חברה שלי עשתה את זה והיתה מאד מרוצה.

...Blue

New member
בדיוק..אוספים את מה שלא רוצים/צריכים

ותורמים..

אגב ליהי..אם גינס זקוק להפחתת 5 ק"ג כדי שתלבשי אותו,
סימן שהוא לא מי יודע מה, כי אם כן, הייתי כבר מזמן מורידה את החמישה קילו להיכנס אליו :)

הלוואי והייתי נפטר ולא קונה חדש

יש לי המון בגדים , חלקם חדשים שטיפה לוחצים עלי
אמממה , התחלתי להתאהב במטבח ואיתו עלייה הדרגתית בהיקפים

אז אני מחזיק את הגינסים החדשים כסוג של זרז למידה העתידית שלי

מידי פעם אני שם ערימה בעגלות האלו ליד הקניון של ביגוד לנצרכים
לא איכפת לי לארגן לך את הארון
הוא בחדר השינה ?

למעלה