קיץ בריא, חברים,

קיץ בריא, חברים,

בלי אינטרנט, עם מלא אורחים, מעט זמן, טבעת בסגירה של 4, בלי הגבלה כמעט, עם המון אוכל שנכנס, עם ירידה של 2 קילו שהחזירה אותי למצב של לפני הניתוח השני, עם מצב רוח טוב וחשק לחיים ובכלל... חזרתי אליכם, עדיין שמנה, אבל בסדר. חסרתם לי.

WiKi

New member
שמישהו יעשה משהו ויחזיר לי את החורף!

גם אצלי היה חג רווי בהמון אוכל, אכילה לא סדירה, ימים של ממתקים, ימים של בלי אוכל, ימים של המון אוכל ביתי. ומעט מדי ספורט, בייחוד בשבוע האחרון. החזרה לשגרה תעשה לי טוב בקטע הזה, זה בטוח. מחכה שהשיעול הטורדני הזה שמציק לי כבר המון זמן ייעלם כדי לחזור לרוץ לאט לאט. עליתי כמה קילואים בחזרה, הם יירדו בחודש הקרוב, כשיש שגרה קל לי לאכול מסודר ולהתמיד עם הספורט ואני יורדת. לטבעת שלי יש עדיין חיים משלה, אבל באופן כללי, הרגע שאני מתניעה אותה ומתחילה לאכול היא נשארת פתוחה ואני יכולה לאכול הרבה ובלי יותר מדי בעיות, אני כנראה צריכה לסגור אותה עוד טיפה, פוחדת להתקרב שוב לאזור ה"חסימות לכמה ימים". מצרפת תמונה ממש מוצלחת מהחג. לצערי, רואים את כמה הקילואים שעליתי (לא בתמונה הזו, במציאות!) וכבר חטפתי כמה ריקושטים, מרגישה גם בבגדים.

WiKi

New member
ראית את התמונה הזו בפייסבוק?

אני נראית בה כ"כ רזה ויפה, גם אחרי פלסטיקה אני לא אראה ככה במציאות נראה לי

ויקי מותק. את יפייפיה ורזה

והתמונות הן עוד הוכחה לכך
אפרופו פלסטיקה- חכשיו שרזית שוב הלכת כבר לייעוץ?

WiKi

New member
חחח, מי רזה עוד?

נכון להבוקר: 89 ק״ג של חוכמה מהממת וחייכנית. לפני שרואה 79, לא מתחילה לברר בכלל! (הגובה שלי הוא 162 בערך). יש עוד זמן, אבל אני בדרך לשם :)

אופירA

New member
מנהל
איזה כיף שחזרת למצב לפני הניתוח!

אני מאוד שמחה בשבילך, שהפעם זה יהיה רומן לנצח עם הטבעת. בזכותך אני כל הזמן מכינה את עצמי, לא להרגיש טרגדיה אם חס ושלום יהיה צורך בניתוח תיקון/החלפה. מזכירה לעצמי מה שאני אומרת לכולם - 20 דקות, לא ניתוח קשה, הצלקות מסתדרות תוך שנה, להיות מוכנה זמנית להשמנה חלקית זמנית, זה יעבור. לקחת אוויר לנשימה ולעבור את זה. לא חיפשנו חיים קלים, ידענו שהגבלת קיבה זה לא פשוט. משתדלת להיצמד כמה שיותר להרגלים. אחת המתנות שהטבעת נתנה לי, זה גמילה מההרגל לאכול בלילה. היום אני יכולה לאכול בלילה, כי הטבעת לא הדוקה. אבל התרגלתי לוותר. בכל זאת יש תחושה של כובד כשאוכלים בלילה, והמשקל בבוקר הכי נמוך כשלא אוכלים בלילה. אבל על איזה קיץ את מדברת?
קרררר לי... הלכתי לעשות בדיקות דם ושתן מפה ועד להודעה חדשה. אוברול כללי. קר, צמרמורות, דיכאון, אין כוחות, חרדות. אבל לפחות מערכת העיכול הסתדרה. היה לי 3 ימים דלקת בוושט וקלקול קיבה, והכל חזר לתיקונו, ב"ה.

נהדר, אופירה לדברים הטובים. השאר, מקווה

שיסתדרו בעזרת השם. ברכות, חיבוקים, איחולים ואהבה.

שמחה37

New member
קיץ? כל הזמן קר לי

אני צריכה כ"כ הרבה שמש כדי להתחמם. התגעגענו אלייך ברוך שובך ומברוק על החזרה למשקל
שמחה

אופירA

New member
מנהל
הטמפרטורה בצידה החיצוני של השמש

היא 6000 מעלות. ובתוך השמש, הטמפרטורה 15 מיליון מעלות. ולעצמות שלנו מגיע כל כך מעט
... (אני מבינה שבשרבי יולי אוגוסט יהיו אנשים רבים שירגישו צורך עז לקלל אותי...
).

ליבי3617

New member
ברוכה השבה רונה

אני אישית חזרתי מאחד המעוזים של הציבור הדתי בפסח (מרידיאן ים המלח... חדש ימינו כקדם
) מתי חנוכת הבית המחודש?

את גרה קרוב, את יכולה לקפוץ (עם התראה

של שעה כדי להראות לך בית ממושמע כמו במגזינים...) בינתיים, כשאני בבית (רוב היום לא) אני רצה אחרי כל גרגיר אבק וחוט קטנטן ובגד שלא תלוי, בקיצור, זה ברור. מי שרוצה לבוא, אני אשמח.

WiKi

New member
ליבי, אם את מבקרת את רונה - קראי לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רוצה גם

ליבי3617

New member
אז תארגני מיני מפגשון

מתי רונה יכולה? מתי אני (בשבועיים הקרובים לא בימי רביעי או חמישי)

למעלה