קיץ בהונג קונג

plomphy

New member
קיץ בהונג קונג

היי לכם, אני לא יודעת אם כאן זה המקום המתאים לשאול את זה, אבל אני כבר מתחילה לפתח תסכול כלפי גוגל.. אני מחפשת דרך לבלות חודש חודשיים בהונג קונג, אבל לעשות שם משהו. לא יודעת אם על ידי התנדבות או עבודת קיץ (מכל סוג שהוא..אם זה דרך השגרירות או עבודות של מכירה בעגלות למיניהן) יש למישהו מכם כיוון/עזרה? כבר שלחתי מיילים לכל הארגונים הרלוונטים (WWF, גרינפיס וכו'', אבל אני בספק שיצא מזה משהו כי לא כל כך מהר מקבלים מתנדבים..) אגב, אני בת 20, עושה שירות לאומי בבית ספר ככה שבחופש הגדול אני יכולה או להכנס למסגרת שונה או לחתום דח"ש עד תחילת שנת הלימודים. בנוסף לזה יש לי גם דרכון אמריקאי ואנגלית שפת אם (אולי זה יכול לעזור במשהו..?) תודה רבה לכם וסופשבוע נעים!

plomphy

New member
מישהו?

הנה רעיון

plomphy שלום, בשגרירות ארה"ב, בריטניה ואוסטרליה יש בכל שגרירות תפקיד של איש קשר עם NGO, שזה ראשי תיבות של Non Government Organization, ויש להם רשימה של כל האירגונים ההומניטריים הפועלים באותה מדינה בשיתוף פעולה עם השגרירות. תרימי טלפון לכל אחת מהשגרירות שהזכרתי (בהונג קונג כמובן) ותבקשי לדבר עם איש הקשר ל-NGO. הם ישמחו לשלוח לך במייל את הרשימה של כל האירגונים ההומניטריים שהם עובדים איתם, כולל פרטי התקשרות. ואז תעברי על האירגונים השונים, תבדקי באתר שלהם במה הם מתעסקים, ותשלחי להם מייל שאת רוצה להתנדב. בהצלחה

למעלה