קיפול דרקון

eyal reuv

New member
קיפול דרקון

מישהו יודע של מי הדגם הבא,ובאיזה ספר ניתן למצא אותו?

giladznaor

New member
שניהם של ג'ייק קרוולי

http://home.earthlink.net/~jakecrowley אין לדגמים האלה הוראות

bshuval

New member
אני מכיר הרבה דגמים מרהיבים

שאין להם הוראות... אין מה להתאכזב מזה... לא כל דגם נועד לכך שגם אנשים אחרים יכינו אותו. אין לך מושג כמה דגמים הייתי רוצה לדעת להכין ולא יכול. אבל זה לא מטריד אותי! ואם לומר את האמת, לא יותר מדי קשה לשחזר את הדגם הזה... במקרה הזה צריך להכין בסיס את שני דשים קצרים עבור הרגליים, שני דשים ארוכים יותר לראש ולזנב, ושני דשים ארוכים ורחבים לכנפיים. ישנה שיטה פשוטה מאד (בה השתמש ג'ייק) ליצירת הבסיס. מרגע שהבסיס מוכן, כמעט ולא קופל כלום: דשי הרגליים פוצלו על מנת לקבל אצבעות, בוצעו מספר קיפולי מדרגה, וזהו. עיקר היופי ביצירה זו הוא אופן הקיפול המוצלח של ג'ייק. אסיים בכך שלדעתי הקיפולים הללו קצת משעממים... אין בהם שום דבר מיוחד. הייחוד בעבודה זו הוא ביצוע הקיפול ע"י ג'ייק. (ואני גם לא כל כך אוהב דגמים שזקוקים לחומר כמו רדיד משי על מנת שיקופלו טוב). אני חושב שדרקון כמו הדרקון של הוג'יו טקאשי או הדרקון של צ'ויה מיאמוטו (טנטיידן 83) טובים הרבה יותר.

bshuval

New member
רק לשם הדוגמה,

בדיוק היום נתקלתי באוסף דגמים נהדרים שכנראה לעולם לא יהיה להם הוראות. סאטושי קאמייה הכין את דמויות "הקוסם מארץ עוץ" (דורותי, טוטו, הדחליל, איש הפח והאריה) לטובת תחרות "מלך האוריגאמי". הוא הכין אותם בלחץ של זמן, ועדיין יצאו לו דגמים מדהימים. בייחוד דורותי יצאה נהדרת. ומי שמכיר אותי יודע שבדרך כלל אני לא נוטה לשבח את העבודה של קאמייה... כמעט בטוח שהדגמים האלה לא יפורסמו בשום מקום...

eyal reuv

New member
הייתי בטוח ש..

הדגמים הנם מחלק אחד,ולא ממספר חלקים אני מעדיף קיפולים שמורכבים מנניר אחד בלבד,ושיהיו כמה שיותר מורכבים בכל אופן,תודה על המידע אייל

למעלה