קיפול בגדים

קיפול בגדים

שלום! איזה פורום נחמד. מעולם לא ידעתי לקפל בגדים (גם אמי לא יודעת),אני מנסה כל הזמן להמציא שיטות שונות,אבל זה יוצא נאחס. לאחרונה למדתי סוף סוף לקפל תחתונים לפי איך שקופלו תחתונים חדשים שקניתי,אבל אני עדיין אובדת עצות לגבי איך לקפל חולצות ארוכות בעיקר-מה עושים עם כל השרוולים הארוכים האלו?! לגבי חולצות קצרות נראה לי שזה סביר,וכמובן שלקפל סדינים עם גומי אין לי מושג איך. אני מאוד רוצה שיהיה לי ארון מסודר כמו סבתי ז"ל כשכל הבגדים סודרו כמו חיילים באותו גודל,אבל אי אפשר לעשות את זה בלי לדעת לקפל. אם מישהו יודע להסביר בצורה ברורה איך לקפל-בעיקר חולצות עם שרוול ארוך וסדיני גומי (פריטים אחרים גם יתקבלו בברכה) או אפילו להדגים עם תצלום אני כ"כ אודה לכם!!

סדין עם גומי תעשי חיפוש תחת השם שלי עשיתי סדנ

סדנא פעם מצולמת אך לקפל סדינים עם גומי אחר כך את יכולה להכניס הכול לתוך הציפית של הסט ולערום אותם מסודרים לגבי חולצות תקני את הפליפר אני נהנת ממנו מאוד שווה כל אגורה אני מקפלת את כל הבגדים חוץ מהחולצות ואחר כך תוך שתי דקות החולצות מקופלות איתו

חמודיתה

New member
אני חושבת שהפליפר

זה משטח פלסטיק שעוזר לקפל חולצות בשניה, ראיתי את זה בדיוק אתמול בחנות... יש לקנות את זה ברשתות לבית.

maybesure

New member
קיפול כביסה

קיפול מצעים עם גומי קיפול בגדים קיפול טי-שירט ארוכת שרוולים ניתן לחפש ביו-טיוב ויש מבחר סרטוני הסבר מפורטים. שימי לב בהסבר על הסדינים לסדר בארון ברקע
לקפל זה קל יחסית - לשמור שיישאר מסודר בארון זה כבר משהו אחר.. מדי פעם אני מוציאה הכל, כל פעם מדף אחר מקפלת ומסדרת הכל מהתחלה. במיוחד בארונות של הילדים. סדינים, מקפלת כמו בסרטון, מקפלת ציפית כרית אחת ואת הציפה - מכניסה את כל חלקי הסט בתוך הציפית השניה ומכניסה לארון "שקיות" כאלו של סטים. כשמחליפה מצעים לא מחפשת את חלקי הסט - הכל בחבילה אחת.

וווואאאווו!! תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש את זה מצולם! וזה אחלה רעיון לשים את הכול באותה ציפה! תודה!!

maybesure

New member
תהני!

ותצלמי לנו ארון מסודר
יעשה לכולנו חשק לקראת החג.

למעלה