"קיפוח" בגוגל?

raulido

New member
"קיפוח" בגוגל?

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. יזם צעיר (מאוד) מחכה לקבל קצת מניסיונכם, עידו

VPR

New member
נכון ולא נכון..

היו שמועות שלפעמים היו נכונות לגבי עניין דומה, כאשר חברה התחילה לעשות פרסום ממומן דרך גוגל שבעצם דיי דומה לכמה מהשירותים שלה וגוגל, החליטה להעלות את המחירים של הפרסום הממומן רק לחברה הספציפית בכמה מאות..מן הסתם החברה הזו הפסיקה לפרסם והפסידה המון כסף מבלי אפשרות תביעה נגד גוגל כלל. אבל, אם במידה ויש לך "שירותים" ש"בערך" דומים לגוגל, אז אין מה לחשוב כאן, כי אחרי הכל, אין תחום שגוגל לא נגעה בו, זה התחיל כמנוע חיפוש, ועבר למיילים, ומשם הגיע עד לרשת חברתית עצומה (שיותר מוכרת בארה"ב מאשר בארץ, ORKUT) וכמובן YOUTUBE שזה גם שלהם עכשיו ועוד רבים, אם מדובר בסטארט אפ שאחרי הכל הוא עוד אתר עם שירות כלשהוא אל תתחבא, תקדם. בהצלחה בכל מקרה.

raulido

New member
דאגה

ברור שאי אפשר "להתחמק" מגוגל כי הם בכל מקום ובכל זאת קצת מדאיג אותי מה שכתבת כי גם אני שמעתי את השמועות שכתבת עליהן. מעניין אותי אם יש לך או לאחרים דוגמאות ספציפיות לפעולה כזאת של גוגל או שזאת עוד אגדה אורבנית שרצה ברשת. אני לא כל כך מעוניין שאגדות ישפיעו על האסטרטגיה שלי...

דלמטית

New member
ראיתי את זה בעיקר ב google.com

על מילים כמו "map" או "translate".. בgoogle.co.il אני בקושי רואה אותם מופיעים בעמוד הראשון בכלל או ראשונים בפרט. אני זוכרת את השמועות וזוכרת גם שהם יצאו בהצהרה נגדן... הקידום הוא בארץ או בחו"ל ?

אני66

New member
מוכר אבל

גוגל נלחמת בהרבה דברים. אבל במידה והמוצר שלך טוב והוא לא מוצר זהה לאדוורדס לא אמורה להיות לך בעיה אני יודע שעם כל מיני כאלה שעשו PPC היתה בעיה .

raulido

New member
PPC

כנראה שאנחנו לא נכניע את האדוורדס...
ובכל זאת, אתה מכיר דוגמאות לבעיות שגוגל עשו לחבר'ה שעבדו עם PPC? איזה בעיות הם עשו להם?

למעלה