קיפוד

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
קיפוד

כולה מתכדררת כקיפוד מצטמררת מתגוננת, אומרת היזהרו לכם אנשים אל נא לכם לגעת הישמרו מלהגיע קוצי, חומת מגן המה איני תוקפת רק על עצמי מגוננת איני רוצה, איני חפצה לא מדבשכם ולא מעוקצכם בעלי חסה אל תאכילוני ומחסה אל תבנו לי מדרכי אל תסיטוני ממהלך חיי אל תפריעוני יודעת אני את דרכי הניחוני לנפשי לא אפריעכם ואבקש סליחתכם על שנקראתי על דרככם חלפתי, חציתי את מהלך חייכם שקופה אהיה אסוגה חזרה לבין הצללים, אמוג אצלול לתהום הנשייה והייתי כלא הייתי צאר

צאר ..

קראי פעם קראתי פעמים .. ואני חייבת לומר שזה מדהים .. שומעת קריאה של כאב .. ואולי אני טועה .. אבל המילים מדהימות .. ממש מהלב ... אני יכולה לראות אותך כותבת את זה .. מכל הלב ..

zar

New member
תיקונצ`יק

שרון (בת) צאר מה לעשות למרבה ההפתעה? הוא בן :)) וכן, כן הוא קןרא ושומע את קריאת הכאב. השיר במקור מיועד כתשובה בפורום ספרות, (אישה בוכה),ולכן אולי חסר ההקשר והמקור שממנו נגזרת הצעקה, לחישה, לעזרה. חן חן על תגובתך המשמשת כח מניע להמשך יצירה. צאר

היי לך ...

קודם כל סליחה על הטעות ... ושמחה שהמילים שלי ... משמשים אותך להמשיך ביצירה .. שלך שרון

liri1

New member
אחבק

איי..... דוקר אך לא אוותר אקרב ואבחן אחבק ואוהב על אף כי הפנים יערב לחיכי עוררתני לשפע הגיגים וזוהי גדולתו של השיר לירי

אורלי33

New member
מסכת החיים

מסכות בנינו לנו בחיים בכדי להגן על עצמנו מחוסר רגישות של אחרים מה בסך הכל רוצים, - מגע חם ואוהב של היודע להסיר מחסומים וכאבים של היודע להגיד את הדברים הנכונים שלא נרתע מקשה ומסוגל להתמודד מול כאבו של האחר אז נפתח הצוהר והקיפוד יודע שאפשר לחיות ללא קוצים ומסכות להנות אך היכן האחד המסוגל כל כך להיות בשביל האחר יותר מאשר בשביל עצמו.

למעלה