קיסוסמן

• פותח הנושא v25
  • פורסם בתאריך

v25

New member
תעזרו לי

נכון שהמשפט " לוק,אני אביך" הוא המשפט הכי מפורסם בסרט אבל כשדארת וידר אומר את זה ללוק הוא לא אומר לוק זה הולך ככה : "אובי וואן בחיים לא סיפר לך מי היה אביך ואז לוק אומר : הוא סיפר לי מספיק ,הוא אמר לי שאתה הרגת אותו , ואז וידר אומר " לא ,אני אביך" והוא בכלל לא אומר לוק כמו שכולם פירשו את זה.

v25

New member
ג'אבה דה האט

רציתי לדעת אם בגרסה הישנה ביותר זאת שהוצגה בקולנוע הגרסה של "תקווה חדשה " ששם רואים לראשונה את 'גאבה" האם בגרסה הישנה הוא בובה כי בחדשה הוא עשוי מאפקטים מרהיבים אם אפשר לומר ועוד דבר נכון בתקווה חדשה הוא רזה יחסית ובשובו של הגדיי הוא בקושי יכול לזוז מרוב שהוא שמן איך זה

v25

New member
כתבו את הקטע שאהבתם מכול סרט בסאגה

"תקווה חדשה " -הקטע שלוק מתאמן עם הלייט סייבר וההפצצה של כוכב המוות "האימפריה מכה שנית "-הקטע שדראת ויידר אומר ללוק את האמת ונלחם איתו "שובו של הג'דיי"- הקטע שבסוף הסרט שדארת ויידר מתלבט לעזור לבן שלו או לא וגם בסוף שיש תמוזיקה והריקודים של הניצחון על האימפריה "אימת הפנטום"-הקטע של המרוץ של אנני וסבולה "מתקפת המשובטים"- שג'אנגו פאט רודף אחרי אובי וואן "נקמת הסית"- הקטע של הלידה של התאומים ושל דארת ויידר בעיקר הקטע ששמים לו את המסכה ושומעים את הנשימה הראשונה שלו וגן את הקטע שרואים את כוכב המוות בבניה

tactical

New member
אחי למה לפתוח עוד שרשור כבר ענו לך

אלעד ענה לך כבר למטה על זה.... אתה צודק במשפט המקורי לא מוזכר לוק.... אלא זה רק NO... I'm your father

DDN

New member
בגירסה המקורית של "תקווה חדשה"

ג'אבה דה האט (פיצה ל-האט בשבילכם) אינו מופיע כלל. הסצנה נשארה על רצפת חדר העריכה, וג'אבה עצמו מופיע לראשונה ב"שובו של הג'דיי". אם זה היה בובה או אפקט, לא יודע. נראה לי תחפושת.

SL Anubis

New member
ממממ....

כל קטע שלא כלל את השחקנים מדברים? אלא אם כן זאת דמות ממוחשבת ואז קישורי המשחק שלה עולים בהרבה על אלו של השחקנים האמיתיים...למרות שאני לא מאשים את המסכנים, גם לזוכה אוסקר אין הרבה סיכוי עם הדיאלוגים האינפנטיליים של לוקאס... אה וכל קטע שלא מזכיר פרודיה של מל ברוקס (קטע ה-"לאאאא" מישהו?).

Thanos

New member
נ"ש

בדאטאבנק כתוב שגונגנים הופיעו באפיסוד 6, לא זכור לי כזה דבר, מישהו יודע מתי הופיע?

v25

New member
אפשרות

יכול להיות שגונגים הופיעו במחבוא של ג'אבה כי יש שם מלא יצורים

Obi Dan Kenobi

New member
בגרסא המחודשת של ROTJ.

לוקאס הוסיף גם את נאבו לחגיגות על נפילת האימפריה, ב-DVD של 2004. שם, כמובן, רואים גונגנים.

v25

New member
קיסוסמן

לורד ויידררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר יאססססססס מאסטררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

the sith

New member
כן..רק חבל שרק בטריילר זה ככה

לא בסרט בסרט זה בקטעים נפרדים.

funkey monkey

New member
כבר העלו טענות שהקדימונים של לוקאס

יותר טובים מהסרטים עצמם. P-:

למעלה