קינקיות ואני

ז י ק ו

New member
קינקיות ואני ../images/Emo59.gif

במהלך השבועות הקרובים אעלה לפורום נושאים לדיון הקשורים לקינקיות בסקס. והיום, מה דעתכם על מריחת שמן על הגופות (של שני הפרטנרים) וזיון תוך כדי זיעה מהולה בשמן? לי זה נשמע דווקא נחמד, עזבו שזה מלכלך את כל הבית, אבל נשמע לי שווה בהחלט.

fman1

New member
מסכים בהחלט!!!

זה די מדליק (כל עוד זה לא על המצעים בבית שלי....) אגב, יש לך עוד תמונות?

תמיד אפשר . . .

להשתמש בשרותי החדרנות באחד מבתי המלון בארץ או בעולם בכלל ותחשבו על זה בפעם הבאה שאתם יוצאים לנופש

בעניי זה מוצא חן

ואפילן די סקסי מה שבאמת מבעס תתחת(בעצם לא את התחת) זה הכביסות של אחרי

אים....

זה עם שני החבר'הלייצים מהתמונה אני מוכן אפילו יותר משמן וזיעה גברית סקסית בטירוף... אמממ מה דעתכם על למרוח אחד ת'שני בדבש וללקק? ממרח שוקולד... מרק פטריות , גולש עם תפו"א, הבננה ספליט ואננס פלומבה ... שיט הדיאטה הזו מחרפנת אותי כברררררררר
היי קפצתי לגיחונת קטנטונת , לא הייתי פה ימבה זמן...

stefan10

New member
רוז'יצקה התחרפנת??

מרק פטריות...??? עוד מעט תגידי גם קריש של גפילטה פיש וגם שומן של גריוולאך...מה יהיה סוף העולם מגיע שאני בפולנייה קטפתי תפוא בידיים שלי בשלג גבוה בכפר קטן שלנו .לא כפפות ולא לוקסוס.אויי שככה יהיה לי טוב. ששונאים שלי יסבלו כמו שאני סבלתי.

שוקוליט

New member
ya mama

בטח, לפי התמונה זה נראה מגרה נורא ועוד להתמרח עם שני הגברים האלו בכלל תענוג. אבל לשעיר כמוני תיהיה בעיה להתמרח בשמן כי השיער רק יספוג את זה אני חושב.

chubichab

New member
טוב דיי הרסת אותי עכשיו

מקודם בגדי עור עכשיו שמן על הגוף. אין ספק שקינקיות זה אני ואני זה קינקיות

כמו מקודם

למרות שזה נראה מגרה מאד אני חושב שאין כמו סקס רגיל ושיגרתי בלי אביזרים ותוספות

לא ניסיתי אף פעם

ואת זה אני בהחלט ולך לממש השבוע כי התמונה גירתה אותי מאד אם תראו את ניק שמן מרוח בשמן תדעו שזה אני בצאט איאואל

למעלה