קינוח ערמונים קיבלתי שק מלא מהפרי המוזר הזה.אז כל מתכון חוץ ממחית ערמונים יתקבל בברכה.תודה מראש!!!
R rahav New member 5/2/01 #1 קינוח ערמונים קיבלתי שק מלא מהפרי המוזר הזה.אז כל מתכון חוץ ממחית ערמונים יתקבל בברכה.תודה מראש!!!
bali New member מנהל 6/2/01 #2 מה רע במחית ערמונים עם קצפת? זה מעדן אמיתי! את המחית מכינים על ידי בישול הערמונים במי סוכר ומעיכתם עם מעט רום ותמצית וניל, ואח``כ מערבבים את המחית המקוררת עם שמנת מתוקה. מ-ע-ד-ן!!! ענבל.
מה רע במחית ערמונים עם קצפת? זה מעדן אמיתי! את המחית מכינים על ידי בישול הערמונים במי סוכר ומעיכתם עם מעט רום ותמצית וניל, ואח``כ מערבבים את המחית המקוררת עם שמנת מתוקה. מ-ע-ד-ן!!! ענבל.
R rahav New member 8/2/01 #5 dear bali א.דיאטטי היא מילה שלא מצויה במילון שלי !!! ב.אין לי דבר וחצי דבר נגד מחית ערמונים ,אבל זהו מתכון מוכר ופשוט רציתי לגוון. בכל מקרה תודה רבה על התגובה
dear bali א.דיאטטי היא מילה שלא מצויה במילון שלי !!! ב.אין לי דבר וחצי דבר נגד מחית ערמונים ,אבל זהו מתכון מוכר ופשוט רציתי לגוון. בכל מקרה תודה רבה על התגובה
bali New member מנהל 10/2/01 #6 אין בעד מה מה בנוגע לעוף בערמונים? צלי עוף רגיל עם חתיכות ערמונים מבושלים כחלק מהתוספות לעוף. אין לי לצערי מתכון ספציפי. ענבל.
אין בעד מה מה בנוגע לעוף בערמונים? צלי עוף רגיל עם חתיכות ערמונים מבושלים כחלק מהתוספות לעוף. אין לי לצערי מתכון ספציפי. ענבל.