קינוחים עזרה!

a m 2 2

New member
קינוחים עזרה!

שלום לכולם! אני חדשה בפורום זה ואני צריכה עזרה ענקית! לפני כחודש וחצי התחלתי ללמוד מגדנאות אחלה מקצוע ואני נורא נהנת! בעוד חודש אני אמורה להגיש עבודה רצינית 100-150 עמודים בנושא קינוחים1 הבעיה שאני לא יודעת איפה להתחיל... איפה אני יכולה למצוא מתכונים שיש מאחוריהם היסטוריה או מידע על קינוחים בכלל ולא רק מתכונים אפשר גם היסטוריה של השוקולד... מקווה שהגעתי למקום הנכון ואם לא בבקה תכוונו אותי! מודה מכל הלב לכל מי שיתן לי אפילו טיפונת של מידע!!! תודה א.מ 24

המפיסטה

New member
קשה לי להבין בשביל מה לכתוב

עבודה של 150 עמודים על קינוחים בתור שף של קינוחים אני אומר לך שלדעתי , הרעיון מופרך עדיף שילמדו אותך לעשות קינוחים, ולא לכתוב על קינוחים. ד"א איפה את לומדת? הייתי מעדיף למות מלכתוב 150 עמודים על קינוחים

a m 2 2

New member
גם לדעתי זה מיותר...

אני לומדת בתדמור קורס של 8 וחתי חודשים מגדנאות ולצערי זה חלק מהציון הסופי וזה חלק בלתי נפרד מהתעודה!!! אני אשמח מאם בכול זאת יהיה לך מעט מידע בשבילי! תודה א.מ 24

באמת מוזר

גם אני למדתי את אותו קורס בתדמור, אמנם לפני כ-6 שנים, אבל לא הינו צריכים לכתוב עבודה שכזאת... המורה הנהדר שהיה לנו לימד אותנו , גם תיאוריה, גם חומרים, וגם מתכונים, ויצאנו עם הרבה יותר מ150 עמודים של חומר שלמדנו,שהוא הכתיב. אני מציעה שתשאלי את השאלות ששאלת פה את המורה שלך בתדמור, כי אם אין לך מושג מאיפה להתחיל, ומה לעשות אז יש בעיה חמורה בהנחייה. ואני מניחה שכל הכיתה באותה בעיה של חוסר מושג והבנה- לא?

ובכל זאת..גם לינק,

שיהיה לך מאיפה להתחיל (בכל זאת את לא אשמה שהפילו עלייך תיק כזה), בהצלחה :)

chocosan

New member
הייתי ממליץ ספר של אסקופיה

אין לי מושג אם תירגמו אותו לעברית אבל ממנו התחיל הבישול המודרני שקבע בסיסי ערכים לבישול הקלאסי יום חם לכולם המצונן

למעלה