קינוחים ועוד

nissim175

New member
קינוחים ועוד

אם יש למישהו אבקש שתמליצו לי על קינוח חביב עם אלכוהול. לא משהו רציני ת אבל טעים תודה ניסים

rustynail

New member
יש לי שתי הצעות...

1. ג´לי על בסיס וודקה- בהכנה במקום מים לשים וודקה 2. לוקחים כדור גלידה גדול רצוי וניל מעל שופכים ליקר חלמונים (אדווקט) בכמות נדיבה ומעל זה הרבה קצפת. ניתן כמובן לשים כל מיני ליקרים כמו הפרנג´ליקו או בטר שוט, פשוט אדווקט הכי מתאים. בתיאבון:)

yonygg

New member
קינוח לקינוח

רעיון לקינוח אין לי אבל לאחר הקינוח אתה יכול להכין IRISH-Coffee. IRISH Coffee: תמלא 4/5 מהכוס בקפה הרגיל שלך ותוסיף 1/5 Irish Whiskey וסוכר ומעל קצפת (הכי נוח זה המיכלים המוכנים של ריץ´ שרק צריך ללחוץ ויש קצפת) אם זה לארוחה זוגית תכין משקה שנקרא Irish Kiss: 3/4oz אייריש קרים 3/4oz ליקר קפה תמזוג את שני אלה לכוס של אייריש-קופי ותמלא עד למעלה בקפה חם ומעל זה קצפת.

אבל אני ל אמבין.....

דבר אחד פשוט, לקחת קפה טוב עם וויסקי טוב (אני אישית משתמש ביחסים קצת שונים משלך
), למה להשחיט אותם עם קצפת וסוכר?????????????????????

Crazy_Bitch

New member
אייריש קופי שאני מכירה ועוד קינוחים

הוא לא עם קצפת חלילה, אלא עם שמנת מתוקה בעלת אחוז שומן גבוה, שמציפים אותה יפה יפה מעל הקפה ואז- אז הכל טוב. בקשר לעוד קינוח, עוגת ברנדי קפה: 2 כוסות קמח לבן 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפיה 3 ביצים 200 גר´ (חבילה) מרגרינה מומסת 1 גביע יוגורט/שמנת חמוצה 2 כפות תמצית וניל 4 כפות נס קפה (מסוג טוב...) 1/3 כוס ברנדי 1 כוס שבבי שוקולד מערבבים הכל טוף טוף, יוצקים לתבניות אינגליש-קייק ואופים ככה חצי שעה ב-180 מעלות... (אני אישית מוסיפה גם קלואה, ויוצא מצוין...)

yonygg

New member
להשחיט?!

א. עניין הסוכר הוא אינדבידואלי - כל אחד אוהב את הקפה (והתה) שלו יותר מתוק או פחות מתוק. ב. קינוח מטבעו בדרך-כלל מתוק ג. הקצפת זה עוד פינוק ומשהו טעים (לא אמרתי לערבב את הקצפת בתוך הקפה...
ד. הרעיון של השמנת המוקצפת נשמע יותר טוב אבל זה דורש עוד הכנה והשקעה וחוץ מזה זה גם קצפת!

marsala

New member
באמצע הקפה באתי להגיד לכולם..../images/Emo185.gif

שיש סקר חדש ...
מוש

למעלה