קינואה תפוחה

בישולה1

New member
קינואה תפוחה

האם מישהו אכל את זה? ראיתי את זה אתמול בנטורל קייק ורק בהצתה מאוחרת ניזכרתי שלא ביררתי על המוצר. קומפלימנטים על הלחמניות שלהם וגם הסופגניות טעימות.יישר כח למיכאל .

אור לנו

New member
בעיניי מאוד טעים

אני מעריכה שאת מתכוונת לפצפוצי קינואה של חב' B&D. הטעם דומה במקצת לפצפוצי אורז אבל עם הערך המוסף של הקינואה. אצלנו הילד שלי אוכל את זה ככה עם כפית (הוא קורא לזה אורז) ואני מערבבת לו גם עם קורנפלקס. מה שעוד נראה לי - אפשר להכין עם זה כדורי שוקולד כי הטעם ניטרלי יחסית.

אגב קינואה...

נסו לערבב עם בשר טחון ליצור כדורי בשר - הקינואה תופחת הרי בבישול ונותנת לכדור הבשר רכות...

עם אקונומיקה מיוחדת של סנו.

מפיתום לשטופותה? לא. לא שטפתיה. וטחנתי במו מטחנת תבליניי, שליט"א.

limim

New member
אני אישיתי אהבתי../images/Emo13.gif

הטעם באמת מזכיר פצפוצי אורז. אכלתי את זה עם יוגורט והיה לי טעים. נראה לי שבאמת כדאי לשלב בכל מיני מאכלים..

limim

New member
ואת המוצר "דגנולה" פחות אהבתי../images/Emo31.gif

ראיתי באתר של "גלוטן פרי" והייתי חייבת לנסות.. אז ככה: בגדול, קצת התאכזבתי. קודם כל, הכמות קטנה יחסית למחיר. דבר שני, זה לא מזכיר גרנולה. למרות שהוסיפו משהו להמתיק, יש איזה טעם לוואי מריר ולא נעים (מגרעיני החמניה?) שנותן תחושה בפה כאילו זה לא טרי. אני סומכת על "גלוטן פרי" ואני מניחה שזו לא הסיבה לטעם הזה, כנראה המוצר לא כ"כ מוצלח.. חבל, חשבתי שזה יגוון לי את הקורנפלייקס החביב עלי. נראה לי שאולי אנסה לשלב בעוגיות או להכין חטיפי בריאות מזה..

shirili

New member
דגנולה על הפנים

זה סה"כ קורנפלקס רגיל עם גרעיני חמניות, קינואה תפוחה ועוד כמה דברים כאלה בקיצור לא לצפות ללהיט! אני ראיתי את זה ואפשר לעשות לבד בבית סה"כ להוסיף אגוזים וכדומה.

shirili

New member
איזה בית טבע אמר לי שמגיעים עוד

כשבועיים מוצרים טעימים וחדשים ללא גלולטן

למעלה