קינג סנייקו חבר תפס קינג סנייקו מסתובב באזור השרון מישהוא יודע משהוא????
O oso1 New member 19/6/04 #1 קינג סנייקו חבר תפס קינג סנייקו מסתובב באזור השרון מישהוא יודע משהוא????
S salingre New member 19/6/04 #2 דבר ראשון זה קינג סנייק לא סנייקו (king snake) דבר שני,אין קינגים בארץ ככה שאם זה בכלל קינג אז הוא ברח למישהו שגידל אותו,יש תמונה?
דבר ראשון זה קינג סנייק לא סנייקו (king snake) דבר שני,אין קינגים בארץ ככה שאם זה בכלל קינג אז הוא ברח למישהו שגידל אותו,יש תמונה?
O oso1 New member 19/6/04 #4 אתה בטוח מה אתה אומר, חשבתי שיש בארץ קינג סנייק.זה ברור שהוא ברח למישהו השאלה למי? ותמונה אני לא רוצה לשים.למי שנעלם הגינק שיתן פרטים והוא יקבל אותו.
אתה בטוח מה אתה אומר, חשבתי שיש בארץ קינג סנייק.זה ברור שהוא ברח למישהו השאלה למי? ותמונה אני לא רוצה לשים.למי שנעלם הגינק שיתן פרטים והוא יקבל אותו.
S salingre New member 19/6/04 #6 אני מאמין שהוא לא של מישו מהפורום! שים תמונה ונזהה לך את התת מין המדויק
O oso1 New member 19/6/04 #7 את התת מין המדויק אני יודע בדיוק את התת מין שלו.salingre אתה לא היחיד בארץ שמבין בנחשים.עברו אצלי כמה וכמה נחשים.אני בסך הכול רוצה להחזיר אותו למי שהוא שייך.
את התת מין המדויק אני יודע בדיוק את התת מין שלו.salingre אתה לא היחיד בארץ שמבין בנחשים.עברו אצלי כמה וכמה נחשים.אני בסך הכול רוצה להחזיר אותו למי שהוא שייך.