קינג סולומון..

lyrical viper

New member
קינג סולומון..

סוף סוף קיבל את השיר שלו מפישי הגדול שיר מצויין הפקה מצויינת של פישי ואורי שוחט היה שווה כל גרוש שהוא השקיע שאני יקבל אישור ממנו אני יעלה את זה לכאן עד אז תחכו

ghost dogg

New member
כן באמת???

גם אני שמעתי את השיר אחלה שיר והפקה לא רעה בכלל מה שכן אני לא ממש חובב את סוג האינסטרומנטלים הזה אבל בכל מקרה לירקס טוב . ומה עם איזה התנצלות לפישי כי על הפירסום הזה אתה יודע שהיה לו בעיה עם פישי בגלל מה שקרה אני לא צריך לפרט מה שכן אני לא חושב שהוא יתן לך אי פעם לעלות את השיר מי שירצה אותו אם אני לא טועה יוכל לשמוע בעסק שחור או במעבדה בקרוב ואחרי זה אולי הוא יוצא למכירה איפה שהוא דוגמא אולי בגיי ספוט לא יודע נחכה ונראה.

lyrical viper

New member
רוצים התנצלות?..

טוב שיהיה אני מתנצל אם זה מה שיעשה לכם את היום קבלו התנצלות לא ברור ממש על מה אבל אני מתנצל

hermoni

New member
"אם אתה לא יודע על מה זה...

זה אפילו יותר גרוע"

ghost dogg

New member
נו באמת?

מה זאת אומרת על מה על כל מה שאמרת על פישי אם אני לא טועה זה היה משהו כזה "מה אתם אומרים עכשיו על האבא של ההיפ הופ" אז מכיוון שאני לא מתאר לעצמי שתפגוש את פישי מחר בבית ספר זה המקום המתאים להתנצל וגם בפניי קינג אני חושב שיש מקום להתנצלות על הקטע שגרמת לו עם פישי .

lyrical viper

New member
אוקיי.

עם קינג סלומון אני מדבר כל יום וכבר דיברנו על העניין הזה ובקשר לפישי אני עדיין דבק בכל מה שאני חושב עליו ולדעתי הוא בושה להיפ הופ הישראלי ובקשר לזה שאמרתי שהוא "גנב ורמאי" אז אני מתנצל הוא לא גנב ורמאי הוא פשוט לא מדוייק בתאריכים שלו ומה שחשוב זה שקינג קיבל את הדיסק שלו. ועדיין אני חושב שפישי לא האבא ולא האמא של ההיפ הופ ושלא סתם יגרור ילדים תמימים במשך שבועות

למעלה