קינאה

hofit1980

New member
קינאה

אז כבר חשפתי שמהלך הגילויים העצמיים שלי בשנה האחרונה, התחברתי לצדדים אמיתיים יותר שלי. אחד מהם היה הקבלה שאני בחורה קנאית, מדידת הגבולות שלי, והחיים עם הבנה שכזו.... שואלת אתכם: קנאים? באיזו מידה? מה מדליק אתכם? זה טוב או רע ליחסים? יש הבדל בין נשים לגברים? וכל העולה על דעתכם בנושא. חופית

כולנו קנאים במידה כזו או אחרת

קנאה עלולה להרוס מע' יחסים אם היא מוגזמת, מצד שני אם הקינאה לא מגיעה לרמות היא יכולה להועיל...מחמיא לי לדעת שבת הזוג שלי מקנאת לי. אני חושב שיחסית לאחרים אני דיי קנאי, זה לא תמיד טוב אבל כזה אני ואני לא נלחם כדי לשנות את התכונה הזו.

אני מאוד קנאית

ברמות מאוד מאוד קשות אבל אני מסתירה את זה עמוק בפנים. בד"כ הבן זוג שלי יודע שאני קנאית כי כמה אפשר להסתיר?
אבל הוא לא מודע לעוצמות של זה, ואני חושבת שטוב שכך. יש דברים שלא כדאי לנופף בהם ולספר לבני זוג. הבעיה היא שזה אוכל אותי מבפנים, אבל זו בעיה שלי עם עצמי, ואני חושבת שאני צריכה לעבוד על זה...עם עצמי... אני מאוד נדלקת כשבן הזוג שלי מקנא לי, לפעמים אני גורמת לו לקנא בכוונה (בקטנה) כי אין ספק שזה יכול להעיר את היחסים..

קנאה...

כולנו קנאים במידת מה.מילת המפתח היא ``מידה``..יש קינאה שמחמיאה לבני זוגנו ויש קינאה שעלולה לגרום להרס של ממש. אני בעד לקנא מעט..אבל רק מעט! עם גבולות ברורים...אגב, גיליתי שככל שאני סומכת על בן זוגי יותר-כך אני מקנאה לו פחות. יש לי עבר עם בחור שקינא לי באובססיביות וזה נגמר רע..סיוט!

למעלה