קינאה

CantSayWord

New member
קינאה

היי ><" אני צריך משהוא כמו עצה... אני בן 14 בכיתה ח' והבעיה היא כזו יש ילדה שאני ממש דלוק עליה והיא אמרה לי שהיא היא מרגישה ככה כלפי אבל סירבתי לה למרות שאני ממש דלוק עליה הסיבה היא כזו.. יש לה הרבה ידידים... היא מנשקת אותם על הלחי שהיא רואה אותם ולא ואני לא יודעה איך להגיב.. אני לא מכיר את ידידים שלה יותר מידי והם כולם חברים.. ואפילו אחד מהם היה חבר שלה ואחר היה מאוהב בה! היא לא מסוג הבנות שהולכות עם בגדים מינימלים או דברים כאלה.. =\ היא ממש נחמדה אבל מיודדת XD

cockta

New member
אז למה סירבת?

אתה יכול לא לסרב, ואז לומר לה שזה קצת מטריד אותך שהיא מיודדת כל כך עם כל הבנים, סביר להניח שהיא תתחשב.

CantSayWord

New member
.....

כי אולי אני בן כולה בן 14 ובחיים לא הייתה לי חברה? ואין לי אומץ ><" השאלה היא בכל מקרה אם זה בכלל אמור להפריעה לי? או שזה דבר שיגרתי?

The Ocean Girl

New member
לדעתי זה לא צריך להפריע לך

זה כמו חיבוק של שלום וזה.. ואז מה אם היה לה חבר ושאחד היה מאוהב בה, היא רוצה אותך לא אותם.

ימיתי12

New member
תנסה לדבר איתה בידידות :)

ואז , כשתרגיש שאתה יכול להגיד שאתה גם מרגיש ככה כלפיה, תעשה את זה :p - סירבת בגלל שהיא מיודדת עם הרבה בנים, ואתה בלחץ ?

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifהיי לך[:

מנסיון, אל תשלול את ההזדמנות הנהדרת שניתנה לך כאן; חברה ראשונה[: זה דבר מדהים כשיש מישהי שמרגישה אלייך משהו כמו שאתך מרגיש אלייה. לפני הכל, תלך אלייה ותדבר איתה-לפני שהנושא כבר לא יהיה אקטואלי. הקנאה? קנאה זה דבר שלומדים למתן , עם הזמן אתה תלמד..שקנאה זה דבר נשלט,זה בראש. וכרגע, בגלל שהיא עדיין לא איתך, הקנאה שלך מלווה גם בפחד- פחד שמישהו אחר יקח לך אותה ולכן זה נראה לך שהקנאה שלך זה דבר ענק ולא נשלט. אני כמעט בטוחה, שאם ותהיו ביחד, אתה כבר לא תרגיש דקירה בלב בכל פעם שהיא אומרת "שלום" בבוקר למישהו אחר, כי הוא כבר ידדע:היא תפוסה,היא שלך :) שורה תחתונה? מה אתה עושה פה? לך אלייה כבר
ובהצלחה לך מותק

CantSayWord

New member
... אני קצת אידיוט

טוב אז יכול להיות שלא אמרתי שמאז שהיא אמרה לי את זה "התחמקתי ממנה" כיאלו לא דיברתי איתה... אבל היא ילדה עם הרבה ביטחון עצמי... ניראה כיאלו הכל רגיל.... =\ טוב קיצר דיברתי איתה ממש העכשיו באייסיקיו.. (אחרי 100 שנה) כי חשבתי על זה וכדאי שאני יגיד לה סליחה על זה שאני מתנעג כמו ילד מגעיל... למרבה מזלי היא שלחה לי הודעה קודם DD: ... ודיברנו... קיצר תודה על העיזרה :) ניראה מה יהיה מחר בבצפר ><" וואי ממש בא לי להקיא...

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifרואה?הכל מסתדר(=

רק אל תקיא
ובקשר לעזרה? תבוא כל יום
אנחנו פהD:

למעלה