Afrodita121
New member
קינאה מוגזמת ...
רוצה לשתף אתכם בבעיה אישית שיש לי כבר מלא זמן, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. אז ככה...אני בת 18, חיילת, התגייסתי ממש לא מזמן, ממש טוב לי בצבא
מממ זה סתם ככה היה רקע עליי בכללי. הבעיה שלי היא הקינאה המוגזמת שלי. סבלתי מהקנאה הזו מאז ומתמיד. שמתי לב לזה עוד מילדות, אבל לא ייחסתי לזה משמעות, ועכשיו, זה כבר מתחיל נורא להציק לי ואני פשוט חייבת לשתף מישהו. זה דבר שאני לא יכולה לדבר עליו עם המשפחה \ החברים...לא יודעת למה, פשוט לא מרגישה בנוח לגשת אליהם ולדבר איתם על זה , וחוצמיזה מה כבר הם יכולים להגיד לי עלזה.. בקיצור ...אני נורא קנאית! מקנא בכל אחד בגלל כל דבר !!! וזה הורס אותי... אני בחורה נאה, חכמה, בבית-ספר הייתי תלמידה טובה, תמיד הייתי נורא חברותית, בצבא אני גם מסתדרת מעולה ...אם להסתכל בכללי על הכל אז וואלה, מושלם. אבל אני תמיד מקנא במי שנגיד יותר רזה ממני, במי שיש לה ציון נגיד יותר גבוה...ועוד ועוד... מין הסתם הקינאה היא בבנות... ועוד תופעה מוזרה... אני מוצאת את עצמי מקנאה בבנות שהן יותר קטנות ממני, במחשבה שוואלה הכל עוד לפניהן, הרגשה של החמצה, שלא מיציתי מספיק את השנים שלפני.. מעצבן אותי נגיד לראות בת 14 שהשיגה יותר ממה שאני השגתי (ואני בת 18)... בקיצור ישלי כל מיני תסביכים מוזרים כאלה עם עצמי... אני בת 18...ומה כבר הספקתי? רישיון? עדין אין לי...כשלרוב יש כבר מגיל 17...בקיצור- בושה... עבודה? גם דבר שאני די מתביישת להגיד...אבל, כן, מעולם לא עבדתי... אני נורא נורא עצלנית... עוד דבר שנורא מוריד לי את הביטחון, אני נורא השמנתי לאחרונה... אהבה?...זה בכלל נושא נורא כואה...עד גיל 18 מעולם לא היה לי חבר ...לא יודעת למה, פשוט לא היה...וספגתי המון כאב, סבל, ייסורים ושברון לב..עכשיו ישלי חבר...אבל זה ממש לא עוזר לי שיש לי עכשיו... אני מרגישה הרגשת החמצה מטורפת... מין פספוס שכזה... לא מיציתי את גיל ההתבגרות, לא נהנתי מספיק, לא ניצלתי אותו, הייתי עסוקה בלשבת בבית ולא לעשות כלום.. עכשיו אני מסתכלת אחורה ובא לי לבכות... כנראה שבגלל זה כשאני מסתכלת על בנות 14...שיש להן חבר, והכל עוד לפניהן, והן רק בנות 14...מציפה אותי קינאה מטורפת ... אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי :'( יש לי רגעים של אגו בשמיים...ויש לי רגעים שאני פשוט מרגישה בתחתית...מרגישה אפס... בקיצור כואב לראות בת 14 שהשיגה יותר מבת 18... ובכלל, הייתי נותת הכל כדי לחזור איזה 4 שנים ככה אחורה...ולהתחיל הכל מהתחלה... אבל זה בלתי אפשרי השאלה היא, מה אני עושה עם עצמי עכשיו? איך אני ממשיכה לחיות, איך לצאת מהתיסכול הזה? איך להפסיק לקנא? איך לאהוב את עצמי יותר? איך להשיג את הדברים שאני רוצה??...הצילוו אשמח לעזרה.... תודה מראש
רוצה לשתף אתכם בבעיה אישית שיש לי כבר מלא זמן, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. אז ככה...אני בת 18, חיילת, התגייסתי ממש לא מזמן, ממש טוב לי בצבא