קימקו

חייל 2000

New member
קימקו

שלום לכולם אני מעוניין לעבור מאופנוע שטח לקטנוע חשבתי על הגרד-דינק אבל בחור הציע לי בטלפון החלפה על דינק 200 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו בדקתי באתר של אבניר ולא מצויין כמה כ"ס יש לגרנד-דינק ולדינק, אם יש למישהו את המידע הזה אז זה יכול לעזור. חשוב לי לשמוע מבעל דינק איך הוא מתנהג בבין-עירוני האם הוא סוחב?..האם ניתן לשייט איתו במהירות ממוצעת של 105-110? תודה

דינק

לגבי כ"ס אני לא יודע לי יש דינק 150 והוא משייט במהירות 100-110 לא בפול גז אז אני מאמין שגרסת ה-200 אפילו טיפה יותר טובה מזה למרות שלא נראה לי שההבדל ממש גדול כמו כן יצא לי לסוע איתו לא מעט נסיעות בין עירוניות והוא יחסית נוח מבחינת הנסיעה והיציבות על הכביש החסרון הבולט שלו לפי דעתי זה המראות הצדדיות אבל אם רוב הנסיעות שלך הם בין עירוניות אז זה פחות יפריע לך, ובכל מקרה אפשר להתקין מראות רגילות אם ממש רוצים.

rveler

New member
דינק 200

היה לי כזה. לגבי כח סוס אני לא יודע וגם לא הצלחתי למצוא באתר של עופר-אבניר. מהירות שיוט 105 קמ"ש לפי הספידומטר (בטח 95 אמיתי פחות או יותר). יכול להגיע ל-120~ קמ"ש (שוב, לפי הספידומטר). קטנוע ממשך נוח (אחלה משענת לגב!), שמהווה פשרה כמעט אידיאלית בין גודל\נוחות\כושר נשיאה לבין זריזות והשתחלות בפקקים. בעיות - מראות לא נוחות (אפשר להחליף, לא יקר), לא נכנסת קסדה שלמה לתא מתחת למושב (ב-דינק 150 דווקא כן...). לי אישית היו בעיות אמינות קטנות אבל מעצבנות וחוזרות. אני מקווה שאלו מחלות ילדות של המודל כי קניתי את שלי כשרק התחילו לייבא אותם.

בועז בר

New member
חשבת טוב בהתחלה.

הדינק הוא אחלה, אבל הגרנד פשוט יותר טוב. האקסטרה סמ"ק שלו עושה הבדל גדול בשיוט בינעירוני, ובמיוחד בעליות ארוכות. באותה מהירות שאתה מדבר עליה, המנוע של הדינק יהיה קרוב לקצה גבול היכולת שלו, בעוד שהגרנד ישייט די בנוחות. כשקניתי את הגרנד שלי (03) כבר הייתי סגור על דינק 200 '06, וברגע האחרון שיניתי את דעתי. אני לא מתחרט לרגע. אני מקוה בשבילך שלא תתחרט. ה-DRZ לא מתפקד כאחלה קטנוע?? כל באמפ שאני נתקל בו בעיר, כל בור בכביש... אני מתגעגע לדו"שים שהיו לי בעבר. מבחינת כ"ס לגרנד יש 20, ולאחיו הקטן 15 או 16.

rveler

New member
באמת בעליות קצת חלש

במיוחד בהרכבה. אבל לבין עירוני שטוח כמו שאני הייתי עושה איתו (ת"א-רעננה) הוא היה לא רע. אין ספק שלגרנד יש כמה יתרונות עליו אבל מבחינת ההרגשה יש הבדל גדול בינהם, הדינק נותן קצת יותר פאן איכשהו.

למעלה