קים?

howiefan

New member
קים?

האם המנהלת לא עושה את תפקידה? האם יש צורך להחליפה? למה את לא עושה את עבודתך ומוחקת וחוסמת את הנודניקים המציפים שרק רוצים צומי? המטרה היחידה שלהם זה לבוא ולהרוס את הפורום, הם מתים מקנאה ורוצים להיות במקום הבוייס, ולמעשה - הם לוזרים! אני רציתי לתת לך צ´אנס ולהמתין עם פנייתי להנהלה, אם זה לא ימחק אני אצטרך לצערי לפנות לדרגים הבכירים יותר. כל המצב הזה מאוד לא נעים. אנא מיחקי וחיסמי את שני הייצורים חסרי החיים, תודה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האם את משחקת במשחק השאלות? האם את רוצה את מקומה של קים? האם את חושבת שמרוויחים מזה משהו? האם את לא יודעת שלהנהלה לא אכפת? האם את יודעת שאין לך סיכוי להגיע לדרגים בכירים יותר? האם את יודעת שקראת לנו לוזרים ובזה הסתבכת? האם את מודעת גם לעובדה שאוטווה היא בירת קנדה????

אווווווווו אני רוצה להיות......ממממ

מי אני רוצה להיות??? וואו אני רוצה להיות במקום כולם!!! אוווווו איזה מגניב!!!
- אליהו!!!!
!! אליהו rocks!

howiefan

New member
טוב, קים אני פונה להנהלה

פעם שעברה זה עזר, אז אני פונה שוב. אין לי מושג איפה את ולמה את לא עושה את עבודתך, אבל אני מקווה לאיזה הסבר כלשהו. תודה

Kim Carter

New member
איזה הודעות של איזה מציפים?

את ההודעות הלא חשובות, תאמיני שמחקתי!!!!!! איפה את רואה פה הודעות לא חשובות??????? ואני עושה את עבודתי, תאמיני לי!

Kim Carter

New member
אוקיי, מחקתי את ההודעות

והגבלתי. אם כבר פנית להנהלה, בטלי את פנייתך בבקשה ואם יש הודעות שאת חושבת שלא במקום, את מוזמנת לשלוח לי מסר פרטי ואני אשקול את העניין. אוקיי? אנחנו בסדר? שלך,
Crazy~Kim-Kim
הבאקסטריט-מוסקיטרית

howiefan

New member
ביטלתי

אוקיי יופי, לא הבנתי לאן נעלמת באמת, פעם הבאה תני סימן חיים. אני בעברי ניהלתי אומנם תקופה קצרה, פורום של חדשות, הייתי נכנסת לפחות כמה פעמים ביום. פה המצב הרבה יותר קל ופשוט, תשתדלי להכנס פעם ביום או פעמיים ביום (נניח בוקר וערב) לראות מה קורה ואם יש הצפה. אבל עכשיו המצב נראה רגוע ונחמד, וידידותי למשתמש, אז תודה.

Kim Carter

New member
ס22ה, אני אקח לתשומת ליבי....

אני שמחה שאת מרוצה ושהכל טוב
!

למעלה