קים

kimiwriterit

New member
קים

שלום רב, רציתי לדעת אם יש מישהו שלמד ב- acc אצל תרצה גרנות, האם קשה להתקבל לשם?

tammas

New member
קשה מאוד

קשה להכנס ל ACC. ולי ידוע אפילו על כמה בהחלט מוכשרים שמשום מה לא התקבלו. אז גם אם לא התקבלת - זה לא סוף פסוק. אפשר גם בעבודי, שם מעט יותר קל. ולא רע שם. למה קשה ? לגרנות פתרונים !

אולי זה טוב שקשה להתקבל

בתי הספר לקופירייטינג פולטים בכל שנה בערך 150 קופירייטרים חדשים שמנסים את מזלם בין העשרות הבודדות של משרדי הפרסום בארץ שגם ככה מלאים בקופירייטרים מוכשרים ומנוסים יותר. במילים אחרות, התחרות קשה. כדי לדעת מראש את סיכוייך להיכנס לתוך התחום הלא פשוט הזה, טוב שיש משוכה לא קלה, אך אובייקטיבית ומלאת נסיון כמו תנאי הקבלה של תרצה גרנות. אמנם זה עולה כמה מאות שקלים, אך עשוי לחסוך את העלות הגבוהה של הקורס והמאמצים הקשים שאחריו. צריך לזכור כמובן ששום מבחן הוא לא מדעי ובטוח שיש כאל שלא התקבלו לתרצה והפכו בכל זאת לקופיריטרים מוערכים. בהצלחה.

OrenJuice

New member
ACC

מה זה משנה אם קשה או קל? לנסות אף פעם לא מזיק או אם לא מנסים לא יודעים או כל קלישאה אחרת בסגנון 'להעיז'. חוץ מזה הקופי-טסט די מאתגר, במיוחד אנשים שעוד לא עוסקים בפרסום לפרנסתם. גם הראיון (גם שלי וגם אחרים שסיפרו לי) היה משהו אחר, שונה וכמובן מאתגר. משהו שלא שוכחים. יש סלוגן טלויזיוני (ערוץ5) שמתאים לך כאן לסיום: "יש דברים שלא מפסידים".

מה אתם מבלבלים בשכל

כמעט כל מי שמשלם מתקבל. , ותשמעו סיפור קצר- איתי למד (בתרצה) איזה חבר שחצן (אין לי מושג אם הוא עובד בתחום היום) והוא לא היה מפסיק לזיין את השכל כמה אנחנו טובים ואיזה מזל שאנחנו לא בעבודי האלה שמקבלים כל אחד, ככה כמעט 4 חודשים מהקורס הוא היה מלכלך על עבודי(כשלשאר הקורס זה עבר אחרי חודש חודשיים ורק התרכזנו בקורס שלנו ולא של עבודי) אבל הוא לא התייאש עד שיום אחד דיברתי במקרה עם אחיו שסיפר שאותו בחור רצה ללמוד בעבודי בגלל הפיקדון ולא התקבל לקורס, כשעימתתי אותו עם האמת המרה הוא די התפתל ומאז הוא שותק, שיהיה ברור שלא הייתי מחליף את הקורס של תרצה בשום מקרה, אבל מציאות לחוד ויחסי ציבור לחוד- זה נראה כמו המלחמות חסרות הטעם של סיירת גולני/צנחנים (ברור שגולני) או ירדנה ארזי /עופרה חזה (ברור שעופרה) בקיצור בהצלחה לכל מי שלומד או ילמד בתרצה/עבודי העיקר שתהיו קופי טובים ועשירים!

למעלה