קים המסכנה

פיפיטה

New member
קים המסכנה

לפי דעתי לקים מצפה טיפול מאד ארוך וקשה ולרונדה יש עבודה מאתגרת איתה . קים כל כך עצורה חייה גרמו לה לתכנן כל מהלך היא ניראת תמיד קפואה מאופקת ותחת שליטה אך הכל מסתיר כאב וכושר סבל . היא שומרת הכל בפנים כאילו אביה עדיין איתה ואומר לה לא לבכות לא להתלונן . היא מתנהגת כמו רובוט מתוכנת. בתרגיל עם רונדה ציפיתי שיהא תתפרק תבכה אבל הכל היה מכני ורק כשרונדה אמרה לה שתשב ותרגיש שהיא ילדה היא הזילה דמעות. האם שמתם לב שרונדה בכתה בתרגיל של קים או שזה דימיוני הפרוע? לילה טוב, או אולי בוקר טוב? הגזמתי בייייייייייייייייייי

יש לרונדה סיפור חיים דומה

כתבתי אני חושבת שגם רונדה, לדעתי, תעבור מסע ארוך יחד עם קים של גילוי עצמי.

יצא לי להכיר מישהי

בשנה הקודמת עם סיפור חיים של ילדות לא קלה (והיא גם דמתה לקים חיצונית). מאד חשוב לאנשים כאלה להוכיח שהם הסתדרו בחיים למרות הכל. אי אפשר היה לדעת מה היא חושבת באמת , הייתה לה יכולת הישרדות והתאמה למע'.החלפת צבעים כמו זיקית. ורק לעיתים רחוקות "ברח לה" האני האמיתי שלה. עם ביתה היא התנהגה בקשיחות - כשהילדה ביקשה ממנה דבר מה שמקובל שיהיה לילדים אחרים ,אז היא סרבה בטוענה שכשתגדל ואם תלמד היטב ,יהיה לה כל מה שהיא רוצה.לדוגמא לדעתה ראוי שלילדיה יהיה רק זוג סנדלים אחד. ( חשוב לציין שזו לא משפחת מצוקה הבעל מהנדס בחברת חשמל והיא אחות מוסמכת). הדבר מראה עד כמה עמוק מגיעות הסריטות שמותירה הילדות העשוקה.

יצא לי להכיר מישהי

גם אני הכרתי מישהי שעבדה איתי, בת של ניצולי שואה. האמא נהגה להכות אותה ולהשפיל אותה היא סיפרה לי שבזמן הארוחה, כשהיא ישובה לשולחן , האמא הייתה מגיעה מאחור ומכה אותה, בעיקר בראש, כיוון שהיה פירור לחם על השולחן. תחילה היינו חברות אבל באיזשהו שלב לא יכולתי להתמודד עם הפליזריות שלה. היא נהגה לרצות אנשים, ולהתנהג בדרכים לא דרכים כדי לרצות אותם. אבל בבית היא הייתה ההפך הגמור, אדון הבית ואדון ההחלטות. אם הבן שלה ביקש, תוך כדי שיחת טלפון איתי, להביא חבר, היא פקדה עליו , (בחופש הגדול) , לומר שהוא עובד על החוברות ואמא לא מרשה שתגיע, והבן היה לוחש לה, אמא אני אגיד שאנחנו נוסעים, כיוון שאין בושה גדולה יותר לילד לומר שאמא לא רוצה שחבר יבוא ועוד לומר שהוא עובד על חוברות בקיץ, והיא חטפה לילד את הטלפון ואמרה, אני שונאת שקרים, ואמרה לחבר ,לא להגיע. ניסיתי לדבר איתה, להבהיר לה, שהיא זקוקה לסדנא, לטיפול מסויים, והיא, שוב כדי לרצות, נהגה להסכים איתי, אבל המשיכה בשלה. היא תמיד בחרה להצטרף לאנשים שאהבו לפגוע, ומייד אחר כך הייתה מתנצלת בצורה מוגזמת וחוזר חלילה. לא קל להיות בקרבת אנשים כאלה, אני לא שרדתי את הקשר הזה. אני לא באמת איאנלה
ולא היה שום שינוי בהתנהגות שלה, למרות כל השיחות ולמרות שהיא הבינה את הבעיות. פשוט פרשתי.

קים

אני לא ראיתי שרונדה בכתה בתרגיל עם קים, אבל ברור שהיא מאוד מזדהה איתה, ילדות שרצופה בהתעללויות. קים מתנהגת כמו רובוט, וכלפי בעלה במן סוג של דחייה ורצון מיידי לסיים את השיחה. היא פשוט נתנה לו הוראה לקחת את הילד לסבתא, אין לה יכולת להכיל שום דבר, באמת עבודה קשה.

למעלה