קילקול/ מילי

ניקו 45

New member
קילקול/ מילי ../images/Emo100.gif

מצאתי את זה השיר אתמול מתנוסס על העמוד הראשון של עלון הקבוץ . כתוב באופן לא ברור שמו/ה של היוצר/ת ונדמה לי ששמו/ה מילי/ו ??? עדיין לא הצלחתי לברר .... ולמרות זאת ממהר להביאו לכאן כי .... מצאתיו : מעניין/מרתק/כתוב מדהים . קילקול לוחות הבקרה שלי התקלקלו פתאום והנורות הירוקות הבזיקו אור אדום והנורות האדומות דלקו באור ירוק והמחוגים כמו נתקפו בשגעון - אמוק וסבו חגו על צירם בלי חוק , בלי חוק , בלי חוק . זה לא אני , זה לא אני , זה לא אני . אלו רק לוחות הבקרה שלי אני בסדר , גם הלב והריאות , מחזור הדם ולחץ הכליות . התקר חל רק בנורות , רק בנורות , רק בנורות . אני אב טוב ובעל מסודר ומעולם עוד לא עקפתי חוק -מוסר . רק המחוגים כמו השתגעו פתאום והנורות הירוקות הבזיקו אור אדום וכל הנתיכים התפוצצו מחום .

תשרי55

New member
חחחח מה הבעיה פה להבין ניקו

יש לו לכותב אהבה חדשה ,כן כן הוא נשוי ויש לו ילדים ,אז מה? הכל אצלו שוב מתעורר והוא לא יודע למה ומהיכן ,אבל זה בא גם לו והוא רק לא יודע איך וכמה ,אז נאחל לו בהצלחה וגם שבוע טוב

ניקו 45

New member
קצת פיספסת אותי תשרי55 ../images/Emo241.gif

לא היתה לי בעיה עם השיר , לא ניסיתי לפרשו ולפרשנו , אלא ציינתי ששם היוצר/ת לא היה לי ברור . לגבי השיר : כל אחד לוקח ת'מילים למחוזותיו הוא ....

תשרי55

New member
לא חושבת שפיספסתי

הבנתי את מה שכתבת,אלא שהוספתי דברי פרשנות וכפי שאמרת כל אחד לוקח זאת למקום שיבחר ובוחר לקחת

../images/Emo122.gif../images/Emo171.gif

זה הקלקול שווה קריאה ולא ממש ברור למי הכוונה אבל המילים סודרו יפה בשורה והוא נשמע לי בהחלט מתאים לפרסום ולהגשה
שבוע טוב לכוווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
לא יודע איך להסביר זאת אבל../images/Emo17.gifעשו לי משהו

ככה מעין בזרקקקררר בראש אולי גם אצלי איזו נורה מהבהבת ?
שבוע מהבהב הבהב לך

אילנה 55

New member
זה קורה אצל כולנו...

אנחנו הולכים בתלם אבל פתאום בא לנו להשתולל,לשנות את חיינו כל אחד והנורה שלו....

w o m a n 10

New member
מה זה אולי?

רוץ לבדוק וחזור לספר לנו פרטים
אתה משתפר בבחירת התמונות ... שתי התמונות שהבאת בשרשור הזה יפות בעיני

ניקו 45

New member
יש מילים../images/Emo128.gifשאינן נכתבות בשישי,שבת ואולי אף...

לא בראשון ואולי בעצם באף יום . אז הייתי מנומס , מאופק והפעלתי מעט שיקול דעת והמתנתי עד היום על מנת שאכתוב כמה מילים שחלפו ממוחי אל בטני ומשם ... לכאן . קראתי לפני כך וכך ימים על יזם ישראלי זריז שזכה במכרז בארץ ארופאית (כמדומני צ'כיה) ברכישת כל אדני הרכבת מעץ המוחלפים במדינה הנ"ל . כן , מדינה ריבונית ונאורה החליטה להחליף , לחדש , לתקן את מסילות הברזל בארצה וכתוצאה מכך מתפנים מאות אלפי אדני רכבת מעץ . לכאורה כתבה סתמית וחסרת חשיבות חברתית . לפני כמה ימים חלפתי באחת הקריות על פני פינת נוי בטבורו של רחוב כאשר עץ דקל נטוע במרכזו של אי הבנוי לתפארה מ...אדני רכבת . הבטתי ב"פינת הנוי" והמחשבה שעלתה בראשי היא : שרכבות הובילו יהודים אל הטבח ע"ג אדן רכבת זה המונח לפני . ועל אדנים רבים ואחרים הפזורים בכל חלקי ארץ . האם זה מעשה גאוני עסקי של יזם ישראלי ? האם זה מעשה איוולת חסר כל רגש של יזם יהודי ? האם זה סמל לניצחון היהודי , הישראלי על הצורר האירופאי ? חיטטתי בנושא וגיליתי עולם ומלואו בנוי בארץ מאדני רכבת אשר הובאו מאדמת אירופה אין לי תשובה ברורה נותרו בי שאלות מקוננות .... שיהיה לכולנו שבוע של טוב וברכה . יהודה פוליקר - שיר אחרי הגשם

w o m a n 10

New member
אני רואה בזה סמל לניצחון היהודי על הצורר

האירופאי. היום גם יש מגמה להכין רהיטים מאדני הרכבת. שולחנות אוכל, שידות... יש לזה אפילו שם.. אולי פלומה תאיר את עינינו. משאירים אותם כמעט כמו שהם. הביאו תמונות של כמה מהם לאחת התוכניות בטלוויזיה, מאוד גס , מאוד עוצמתי. לא מתאים לכל בית. אני חושבת שמוכרים בביתילי, אולי אני טועה.

ניקו 45

New member
כן, אמרתי שאני בהתלבטות ../images/Emo69.gifמייתנו

ואולי זה אכן סוג של ... ניצחון ? ראיתי שפע של מוצגים ועבודות נהדרים מאדני עץ . צודקת .

ברק 188

New member
מעולה ...מזכיר לי איזה דוח באור אדום...

גם אני כמעט נשבעתי לשוטר זה לא אני זה לא אני אבל אז ראיתי שזאת שוטרת חייכתי ופתע שמעתי את עצמי אומר לה יאללה חמודונת בא לך עימי לטחון קפה ? כעת יש לי שני דוחות ירוק אדום בהיר שהפך לאדום ככה וקפה שהפך להטרדה....סתם...סתם אני בכלל השוט'רה ואני שתינו
נרדנו כך ליומים יוצא עם שחר לרמת הגולן להשת'100

למעלה