קילו ועוד קילו

קילו ועוד קילו

שאלה לי אליכם. נכון לעכשיו אני בדיאטה, יש לי תפריט מסודר מדיאטנית ואני עושה ספורט שלוש פעמים בשבוע , שעתיים כל פעם והורדתי קילו לשבוע. רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד 2 קילו בשבוע, רק לדעת אם זה אפשרי ומה צריך לאכול או כמה ספורט לעשות לשם כך. אני מבינה שאין תשובה חד משמעית כי זה משתנה מגוף לגוף אבל קצת מידע יעזור..תודה

כדי להוריד 2 ק"ג בשבוע צריך

מאזן שלילי בגוף של כ14,000 קלוריות בשבוע אחד. כי ק"ג אחד של שומן שווה כ7000 קלוריות. כשאת מורידה 1 ק"ג בשבוע זה בגלל שיצרת בגוף שלך מאזן שלילי של 7000 קלוריות, זה לא שקיצצת במזון בשבוע אחד 7000 קלוריות אלא נגיד כל יום הפחתת 500 קלוריות מהתפריט היומי שלך ואז הגוף שלך צובר עוד 500 ועוד 500 עד שהוא מגיע ל 7000 מינוס בסוף השבוע=> ירידה של 1ק"ג, ובדיוק קורה אותו דבר בהשמנה רק במאזן חיובי, את צריכה להוסיף 7000 קלוריות לגוף שלך כדי לעלות קילו. זה לא מדע מדויק.. אבל זה בערך.. תלוי מה חילוף החומרים שלך וכמה קל' הגוף שלך צורך נטו. זה בערך מה שאני יודעת... ואני גם מצטרפת לשאלה שלך..

לא לאכול בכלל

שני קילו בשבוע זה לא מאוזן ולא יעבוד לאורך זמן... ואגב קילו זה 7700 קלוריות... ואם את יודעת שזה המאזן אז מה בעצם השאלה.

קילו אחד בלבד

תשמחי על כל ק"ג שיורד ואל תחפשי פתרונות זריזים יותר. אם כך הגוף מגיב והוא מגיב כנראה שזה הקצב וזה קצב מצויין ואכן אין תשובה חד משמעית לכך.

למעלה